Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó dolognak tartjátok az esküvői táncot?
Tetszik ez az új "szokás"? Nézőként leköt?
Linkeltem két videót, kukkantsatok bele, a különbség megdöbbentő!:)
http://www.youtube.com/watch?v=lstRD-LR-ls&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=d4bXzyLRV4A
Szerintem gáz.
Az a kategória, amikor még alsó tagozatban szívesen leülnek a szülők(!) megnézni a csemetéjüket, hogy milyen kis aranyos an táncol, meg jaj de ügyes, de ezen kívül gáz.
A vendégek nagyrészének ez az a rész, ami: rohadtul nem köti le, de puszta illendőségből eljátsza, hogy jaj milyen jó, hahaha milyen ötletes, nagyvigyor, fúh de jóh volt, stb.
Én a magam részéről különösen nem szeretem az ilyeneket, mikor csodálni kell valamit és lelkesedni valami hülyeségért, amit a max. a gyerek előadásán találtam utoljára érdekesnek, de akkor is csak azért, mert gyerek és az enyém...
Nekem tetszik az ötlet, de ahogy a videókkal jól sikerült illusztrálni, nem mindenáron. Az első videón lévő pár helyében biztos nem csináltam volna ilyet, mert egyiküknek se jó a mozgása, ráadásul a vőlegénynek még ritmusérzéke sincs... a háttérben látszik, hogy szépen átgondolt, megkomponált, igényes lagziról volt szó, kár volt ezt a táncot erőltetni. Sajnos itt a divat felülírta az önkritikát.
A második videón lévő pár viszont nagyon jól tette, hogy táncolt, csak bele akartam pillantani, de lekötöttek, úgyhogy végignéztem. Oké, eléggé alap figurákat csináltak, ami így sok év rockyzás után annyira nem okozott nagy élményt, de az a tény, hogy jól és szépen táncoltak, és persze hogy láthatóan élvezték, nem pedig görcsösen ügyeltek arra, hogy a következő lépést nehogy elrontsák, szuperré tette. Tőlük nagyon jó ötlet volt.
Én szívem szerint csinálnék valami hasonlót, de a fent írtak alapján nem feltétlenül fogok. Ha a férjem botlábú lesz, akkor például nem :)
na akkor én leszek a kivétel :) Kettes mondta, hogy ha valakinek nincs ritmusérzéke vagy valaki túlsúlyos, akkor ne. Na, én túlsúlyos vagyok, a férjem meg rocker/botlábú :D És pont azért csináltuk, és nekünk is volt a ponyvaregény a táncban. Féltünk tőle, mert falusi násznép, de nagyon jók voltunk szerintem, és viccesek, a násznép állva tapsolt, és a lagzi végén együtt táncoltuk el még egyszer. Szerintem nem bohóckodás, nekünk nagyon tetszett, a vendégeknek is, oldotta egy kicsit a feszkót már a vacsi után, utána hajnalig ment a tánc, jó kis kezdő lökés volt, és pont azért volt vicces szerintem, mert én nagyon régen táncoltam már, a férjem meg talán még sosem.
Másnak lehet, hogy bohóckodás, és a gyertyafénykeringő jön be másoknak, nekünk az pont nem jött volna be, hogy keringünk szépen, körbe áll a násznép és 3-5 percig unottan állnak vagy forgolódnak. A mi násznépünknek szerintem arra nem lett volna igénye.
De azt gondolom, hogy minden pár ismeri a saját vendégeit, tudják, mit fognak szólni hozzá, a saját esküvőjükön pedig mindenki azt csinál, amit akar :) majd a saját esküvőt mindenki szervezze saját szájíze szerint :)
Nekem nem tetszenek az ilyen táncok, de a videóid közül sztem a második azért jobb.
Viszont én ilyet nem szeretnék az esküvőmre, mert menyasszony leszek és nem bohóc. Esetleg egy keringőt szeretnék nyitótáncnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!