Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is feszültek és idegesek vagytok az esküvőtök miatt?
Figyelt kérdés
Még csak beszélünk a dolgokról hogy hogyan tovább esküvő házépítés családalapítás és ezek tök jó dolgok és várjuk is őket!De néha annyira feszültek vagyunk hogy nem vagyunk önmagunk többször össze is kaptunk a párommal úgy ahogy ez elött nem!Azon kapom magam hogy nyitott szemmel félig meddig ébren fekszem éjjel az ágyban nem tudok elaludni jár az agyam folyamatosan más se jár az eszembe nappal sem lerágtam az összes körmöm!Wáá :) Más is érzet már így? 26L2013. nov. 3. 09:21
11/11 anonim válasza:
nekünk még kb. 1 év múlva lesz, de a szervezés olyan idegeskedéssel jár... néha én is úgy éreztem, hogy nem vagyok önmagam, meg hogy teljesen meg fogok őrülni, és te jó ég mégis csak elköteleződünk, és ez a sok pénz a lagzira... ááááááá :) de le kell csillapodni, minden megoldódik, és szuper lagzink lesz! :)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!