Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti vőfélyetek mennyi pénzt kért?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból mi érte a reális ár!2013. nov. 2. 16:25
1/12 anonim válasza:
150 ezer, de a második házasságnál már volt nála kedvezmény!
2/12 anonim válasza:
Mi esküvönknél hála ingyenes volt mert ismertük a vőfélyt de amúgy 160ft vállal el esküvőket de nagyon érti a dolgát.
3/12 anonim válasza:
Huh amiket irtok irtó drágák, mifelénk a vőfélyek 30-40 ezerért vállalnak lagzit. Nekünk ceremónia mesterünk volt az is 45ezer volt.
4/12 anonim válasza:
nekünk tavaly nyáron 45e-t kért. Szerintem teljesen jó műsort csinált, bárkinek merném ajánlani. Nem volt túl sok, csak annyit szerepelt, amennyi feltétlenül kellett, nem járatott le senkit, remekül kézben tartotta az egész napot.
5/12 anonim válasza:
Csodálatos vőfélyünk volt, 32.000 forintot kért. Előtte volt több email váltás, és személyes találkozó is. A lagzin fantasztikus volt, azóta is emlegeti a násznép! :)
6/12 A kérdező kommentje:
Még annyit írnátok hogy melyik városról írtok?Köszi a válaszokat!
2013. nov. 2. 20:22
8/12 anonim válasza:
utolsó vagyok, Tátról lesz a vőfély
9/12 anonim válasza:
Ceremóniamesterünk volt, szerintem a legjobb Mo.-n 80 000-et kért de nagyon megérte. Ö a legjobb :) egyébként Györ-böl jött Pestre.
10/12 anonim válasza:
Nekünk 30e Ft lesz Kecskeméten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!