Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek határozott elképzelésetek van arról, hogy milyen esküvőt szeretnétek, ha szeretnétek?
Abban a korban vagyok, hogy körülöttem mindenki házasodik, és lassan a miénk is aktuális lesz. Idén költözünk össze, és beszéltünk is már arról, hogy mindketten szeretnénk esküvőt. Nekünk ez egy "szintlépés". Ne értsetek félre, nekem semmi bajom sincs azokkal, akik nem akarnak házasságot, esküvőt, de most azok véleménye érdekel, akik vágynak rá.
Nekem (nekünk) ez fontos. Viszont nem tudom (tudjuk), hogy milyen legyen. Nem rég voltunk egy hatalmas lagzin, és egy kisebben is. Egyik sem tetszett. Illetve a nagyon jól éreztem magam, klassz volt a hangulat, csak magamnak nem tudnám elképzelni. A kicsi lapos volt, ismerős csinálta a zenét és elvesztünk egy nagy teremben. Persze sok barátunk volt ott, szóval nem unatkoztunk. De egyiket se tudtam elképzelni magamnak. Egy barátunk meg nem rég szűk családi körben házasodott... Ez áll tőlünk a legtávolabb. Nem is szólt semmit, csak felkerültek a képek Facebookra...
Ti is gondolkoztatok ezen, vagy mindig is tudtátok, hogy milyet akartok?
Minden percre nincs teljes forgatókönyv, de van, amit szeretnék:
- ne legyen polgári (vagyis csak egy lehető leggyorsabb, két tanús papírmunka)
- apukám kísérjen be az oltárhoz
- legyen hagyományos lagzi, menyasszonytánccal, rablással, utána átöltözés menyecskeruhába
- ne legyen több vendég 50-60 főnél.
Szia
az lemúlt 2 évben 6 esküvőn és lakodalom,vacsorán voltam,
most szervezzük a saját lagzinkat. mindegyikben volt valami jó :)mi azok alapján találtuk ki . tapasztalat a ceremónia mester vagy vőfély nagyon ajánlott. Nekünk az első lesz mi nem akarunk játékokat, csak tartsa kézbe a dolgokat és figyeljen a vendégekre. Party zenekar lesz 50-tol napjainkig zenével, ha kell akkor tudnak mulatóst is(remélem csak hajnalban kell majd). Helyszínen parkban anyakönnyvezető majd vacsora utána buli , éjfélkor menyasszonytánc és kaja újból ,hajnalig erezdelahajam aki még bírja. kb 120 fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!