Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek határozott elképzelésetek van arról, hogy milyen esküvőt szeretnétek, ha szeretnétek?
Abban a korban vagyok, hogy körülöttem mindenki házasodik, és lassan a miénk is aktuális lesz. Idén költözünk össze, és beszéltünk is már arról, hogy mindketten szeretnénk esküvőt. Nekünk ez egy "szintlépés". Ne értsetek félre, nekem semmi bajom sincs azokkal, akik nem akarnak házasságot, esküvőt, de most azok véleménye érdekel, akik vágynak rá.
Nekem (nekünk) ez fontos. Viszont nem tudom (tudjuk), hogy milyen legyen. Nem rég voltunk egy hatalmas lagzin, és egy kisebben is. Egyik sem tetszett. Illetve a nagyon jól éreztem magam, klassz volt a hangulat, csak magamnak nem tudnám elképzelni. A kicsi lapos volt, ismerős csinálta a zenét és elvesztünk egy nagy teremben. Persze sok barátunk volt ott, szóval nem unatkoztunk. De egyiket se tudtam elképzelni magamnak. Egy barátunk meg nem rég szűk családi körben házasodott... Ez áll tőlünk a legtávolabb. Nem is szólt semmit, csak felkerültek a képek Facebookra...
Ti is gondolkoztatok ezen, vagy mindig is tudtátok, hogy milyet akartok?
Mi is gondolkozunk...
Nem vagyunk valami bulizós pár így nem szeretnénk nagy lagzit. Voltunk nem rég kettőn is, ami nagy volt, de nem éreztem magaménak.
Viszont úgy érzem, hogy ha a lagzit teljesen kihagynánk, akkor talán megbánnám. Mert azért ez (jó esetben) egyszeri és megismételhetetlen.
Pár tanús-szülős esküvő távol áll azért tőlem. Nálunk a kérdés inkább a lagzi mibenlétére vonatkozik. Csak vacsora legyen? De akkor az mennyire lenne ünnepi stb. ???
Nah szóval még mi is bizonytalanok vagyunk. De maga házasság számunkra is érték és fontos.
Nekem inkább a korral alakult.
Egyébként szerintem normális, hogy a barátok, rokonok esküvőjét, "okénak, jónak, élvezhetőnek" érzi az ember, de mégsem olyannak, hogy "na hű, ilyen kéne". Mások vagyunk, egy ekkora eseményen szinte lehetetlen, hogy két ember ízlése annyira megegyezzen.
Egyébként nekem ami fontos: mindenből minőség legyen (az ára nem annyira számít) és természetközeli. Az ilyen iskolai menzás, sátras lagzis, óriási félig ismeretlen rokonságos dolgok a rémálmaim.
Régebben is gondolkoztam már ezen, hogy mik azok a dolgok amiket semmiképp nem akarok az én esküvőmön.
Most pedig már aktuális a dolog (jövő augusztusban házasodunk) semmiképp nem akartam sátras és 100 főn felüli esküvőt és szerencsére a vőlegényem is ezen a véleményen van.
Étteremben lesz és max 55 fővel.
Én csak annyit tudok mondani amíg nem tudod/tudjátok mit is akartok valójában ne kezdjétek el szervezni. Mert amíg nincs egy támpont addig nehéz lesz bármivel is megindulni főleg, hogy jóformán semmi nem tetszett a mások esküvőjén. Annyira még te sem tudod mit is akarsz.
Ezt közösen kell eldöntenetek, hogy KETTŐTÖKNEK, hogy lesz a jó!
Amikor eljött az ideje, akkor gondolkodtunk rata...
Megvolt rá a keret, megvoltak az igények...
Közben is alakultak a dolgokok...
Sok dolog nem attól függ, hogy én mit és hogyan szervezek, hanem a vendégek hajlandósgától, habitusától..
Nekünk szerencsére olyan volt, amit reméltem, reméltünk....
bakik, bökkenők voltak...de ez a legkevesebb..
Egy Balatoni stégen akarunk összeházasodni a család és barátok előtt. Volt a családban kastélyos, 2 napos esküvő, nekem nem jött be, a pénz és felhajtás ellenére az egészet elrontották(pl kritikán aluliak lettek a képek, a fél násznép aludt éjfélkor, a másik fele az asztaloknál beszélgetett, stb). Nekem nem kell felhajtás, szabadtéri vacsora, max egy kis zene, tánc, sok beszélgetés, inkább családias hangulat. Egyszerű, lenge, ruha, nem kell több tonna virág és miegymás.
Én így képzelem el.
Nekem tinilányként volt határozott elképzelésem, de aztán rájöttem, hogy ez két ember játéka :D
Az biztos, hogy valami olyasmit csinálnék, amit amúgy is szeretünk, no meg persze amire keret van. De hogy ez pontosan mi lesz, még nem tudom. Egyelőre valami kertipartiféleségben gondolkozom.
Gondolkoztunk rajta, ez természetes de az majd úgyis a szervezés közben derül ki. A helyszínben biztosak vagyunk és abban is, hogy arra szeretnénk rámenni, hogy jól érezzük magunkat.
Nem szeretnén nagy lagzit, nem szeretnénk olyan embereket meghívni akikkel "csak" temetéseken és esküvőkön találkozunk. Viszont szeretnénk jó élő zenét, profi fotóst (akár drágán is, de mi egyszer szeretnénk házasodni, szóval nekünk megéri) és esküvői táncot is. (nemcsak keringőt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!