Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen legyen a hajam menyassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyen a hajam menyasszonyként? Konty vagy leengedett/félig feltűzött?

Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 20:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

Leginkább az arcformádtól függ. Emelett, hogy mi illik a ruhához

A kétféle amit linkéltél egészen különböző..

Hajat akkor válassz, ha már meglesz melyik típusú lesz.

Az elsőhöz, a letisztult, egyszerű frizurák illenek, a másikhoz, a loknik, a bonyolultabbak is..az egyszerű konty pl furán hatna az utóbbiakhoz..

2013. okt. 29. 13:09
 12/16 A kérdező kommentje:
Egyébként ezeket honnan veszitek, hogy mi illik a ruhához? Oké, egy pontig még értem, hogy milyen stílusú legyen, de hogy most konty vagy egyszerűbb illik ehhez meg ehhez a ruhához, ezt honnan tudjátok ilyen pontosan? :)
2013. okt. 29. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Öhm...

ugyanonnan , hogy tudom, hogy melyik szoknyához/nadrághoz melyik felsőt veszem fel, és melyiket nem...

2013. okt. 29. 14:20
 14/16 A kérdező kommentje:

ja, értem, és akkor ezek hogy jönnek a hajviselethez?

vagy nálad akkor úgy van, hogy farmerhez egyenes, kiengedett haj, leggingshez copf, szoknyához meg hullámos haj?!

2013. okt. 29. 15:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Olyat válassz ami illik hozzád, nem csak a ruhához kell illenie hanem az egyéniségedhez is. Aznap az a lényeg hogy a lehetö legjobban érezd magad így tudod magadból a maximumot kihozni. Egy pl. A legtöbb menyasszony kontyot visel én viszont tudom hogy nekem nem àll jól ha fel van tüzve a hajam, kibontva viszont nagyon melegem lett volna (28 fok volt aznap) így a fèlkonty mellett döntöttem. Sokmindentöl függ a hajviselet kiválasztása, szerintem kérd meg a fodrászod hogy készítsen próbafrizurákat neked így legalább elképzelésed lesz majd hogy mi hogy áll melyik mennyire kényelmes.
2013. nov. 3. 21:46
 16/16 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet, köszi szépen! :)
2013. nov. 3. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!