Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Féloldalas leengedett menyassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féloldalas leengedett menyasszonyi haj hogyan?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyesmi hajam lesz az esküvőn, ami szemből nagyon jól néz ki, de hátulról végig vannak a hullámcsatok, amik megtartják. Nem tudom nekem olyan fura. Soha egy menyasszonynak sem láttam így konkrétan, hogy ott a sok hullámcsat... Mit csináljak? Eddig nem tűnt fel, de most csináltak rólam egy próbán hátulról is képet és egyre jobban idegsít... Hogy lehet megcsinálni, hogy ne látsszanak a csatok? Vagy az ilyen féloldalasnál nem is lehet?

2013. márc. 18. 12:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Mi lenne ha a csatokhoz valami fejdísz kerülne, esetleg díszes hullámcsat? Lehet kimondottan kontyhoz való köves csatot kapni.
2013. márc. 18. 12:47
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Normál esetben eleve így van beszárítva, belakkozva, tehát nem két tonna hullámcsat kell hozzá, hanem egy pár.

Valamint a hullámcsatok is lehetnek menyasszonyi díszítésűek:

[link]

[link]

[link]

És így már nem is olyan furcsa.

Ráadásul tényleg, ha jól szárítják, fésülik, lakkozzák, akkor ennyi megtartja: [link]

Aztán ha ennek a helyére egy virágdíszes hullámcsatot teszel, fel sem tűnik.

2013. márc. 18. 12:49
 3/11 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ha nem lenne benne csak két csat, akkor nem tartaná meg a fátylat, mert földig érő, uszályos fátylam lesz... Ameddig benne van a fátyol jó is nagyon, de mikor ki van véve nem takarja semmi.

De ízléses hajdíszeket honnan lehet venni? Már nem díszes csatokat, hanem valami olyat, amit ha beleteszek valamivel nagyobb külön dísz és takarhatná a hullámcsatokat?

2013. márc. 18. 12:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Feltétlenül ragaszkodsz ehhez a frizurához? Mert szerintem hiába teszel bele akármit, amikor kiveszed a fátylat (ami addig tökéletesen takar), onnantól úgyis azon fog járni az eszed, hogy vajon kilátszanak-e a csatok?

Egy jobban és láthatatlanabbul rögzíthető frizurát kellene választanod, akkor azon már legalább nem kell idegeskedned, hogy vajon hogy néz ki hátulról :D

2013. márc. 18. 12:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyobb, díszes csattal rögzítsd a fátylat és nem lesz semmi gond. Ezalatt elég a két hajtű, ha pedig leveszed a mosdóban, gyorsan kicseréled azokat díszesre (vagy ha nem nyomja a fejed, akkor lehet díszes is, hiszen a fátyol úgy is takarja, nem fog hülyén mutatni)

[link]

[link]

[link]

[link]

Egyébként a legtöbb fodrászkellékesben, ékszerüzletben, stb.-ben árulnak menyasszonyi kellékeket, de a ruhakölcsönző is biztos tud ajánlani üzleteket.

2013. márc. 18. 13:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom a kettes válasszal mi a gond, tele van még hasznos képekkel is. Érdekes.
2013. márc. 18. 13:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
ne akard megfejteni a pontozás céljából idekeveredők logikáját... :S
2013. márc. 18. 13:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: van pár ember, akik számára itt közellenség vagyok, mivel ruhatervezéssel foglalkozom minden ehhez kapcsolódó kérdéshez hozzászólok, és sokan nem értenek velem egyet :) A százalékom és a stílusom alapján pedig elég könnyű beazonosítani.
2013. márc. 18. 13:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
En szoktam pont emiatt a hetkoznapokon is "selyemvirágot" beletenni. Van egy nagyon izleses muorchidea agam, azt szotam ivre hajtani es beletuzni, gyakran hordom feloldalasra tuzve a hajam, igy a csatok sem latszanak... Probalok kepet kesziteni rola...
2013. márc. 18. 16:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Kicsit rosszak a fenyviszonyok, meg nem fenykepezogeppel keszultek...

Elozo vagyok

2013. márc. 18. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!