Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek tetszenek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frigg kérdése:

Nektek tetszenek az ilyen stílusú ruhák? Vagy mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

Ugyan az esküvőnk már meg volt, viszont igen szűk körben, és szerény keretek között, ami abszolút nem baj, sőt! Viszont majd ha lesz rá pénzünk, talán egyszer megújítjuk.. még semmi sem biztos. Azonban elkezdtem ábrándozni a ruháról, elképzelni, milyen lenne, ha..

Szóval csak a véleményetekre lennék kíváncsi :) (Mellékelek pár linket):

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Elnézést, kicsit sok lett. De ez a fajta szabás, stílus nagyon nagyon tetszik :)

2013. okt. 24. 20:02
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

"Valamint az ilyen stílusú ruhákat szerintem nem is kell nagyon durván flancos anyagból megvarrni, én az egyszerűségre törekszem alapjáraton (anyagot illetően), ha korhűek akarunk lenni."

A durván flancos anyag és az olcsó 100 ft-os tüll (ami a linkelt képeken látható) között azért nagy az átmenet. Bármilyen ruhát csak minőségi anyagból érdemes megvarrni, mert ami műselyem, műszatén, az úgy is fog kinézni. Egyébként ha korhűségre törekedsz, akkoriban nem házasodtak fehérben (leginkább a kék volt a jellemző, ami az angolszász kultúrában ma is a tisztaság jelképe, a fehér először Viktória királynő uralkodása alatt jött divatba), anyagból pedig a bársonyok, ritkábban selymek voltak a legkelendőbbek. Tehát korhűnek még véletlenül sem mondható egy ruha sem (az sem, amit én linkeltem korábban). Ezek stilizált utánzatok.

2013. okt. 25. 15:17
 42/46 A kérdező kommentje:

Már írtam, hogy a szín/anyag változhat, ha úgy alakul, hogy valóban szükség lenne a ruhára. Valamint a két kedvenc színem a fekete és a zöld, vagy a lila és a kék is tetszik. Ami ezeknél a ruháknál nagyon megfogott, az a stílus, a szabás! Nyilván nem szalvétából varratnám meg...

Anyag szempontjából pedig bársony és csipke párti vagyok.

Csak most már kezdem felbosszantani magam, hogy sokadjára írom le, hogy nem UGYANEZEKET a ruhákat szeretném, hanem a szabását visszaadni és a kérdés is a stílusra utal, NEM az anyagra. Voltak, akik linkeltek még ruhákat, azok is gyönyörűek (bár személy szerint én innen nem tudom mindegyik anyagát megállapítani, de nem is fontos, mert nem is ez volt az eredeti kérdés)

2013. okt. 25. 15:38
 43/46 anonim ***** válasza:

Én nem kötekedésből írtam, hanem mert azt írtad, hogy a hagyományos vonal érdekelne :)

Egyébként ne lepődj meg, ha belinkelsz 5 alacsony minőségű ruhát, akkor sokaknak az fog eszébe jutni, hogy ezen a színvonalon keresgélsz, nem az, hogy momentán nem találtál jobbat, és csak a fazon érdekel.

2013. okt. 25. 15:41
 44/46 A kérdező kommentje:

Ja, ne érts félre, én sem bántani akartalak :) Csak már sokszor leírtam, hogy elsősorban a ruha alakjára vonatkozik a kérdésem :)

Én sem kötekedésből írtam, csak erre szeretném fektetni a hangsúlyt :)

2013. okt. 25. 15:45
 45/46 anonim ***** válasza:
nekem tetszik a vonalvezetése stílusa ezeknek a ruháknak
2013. okt. 26. 14:07
 46/46 anonim ***** válasza:

nekem egyedül ez az elmegy kategória, amiért még talán annyira nem esne le az állam [link]

a többi viszont nagyon nem tetszik, bocsi :/

2013. nov. 5. 22:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!