Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszenek az ilyen stílusú ruhák? Vagy mit szóltok hozzá?
Ugyan az esküvőnk már meg volt, viszont igen szűk körben, és szerény keretek között, ami abszolút nem baj, sőt! Viszont majd ha lesz rá pénzünk, talán egyszer megújítjuk.. még semmi sem biztos. Azonban elkezdtem ábrándozni a ruháról, elképzelni, milyen lenne, ha..
Szóval csak a véleményetekre lennék kíváncsi :) (Mellékelek pár linket):
Elnézést, kicsit sok lett. De ez a fajta szabás, stílus nagyon nagyon tetszik :)
Nekem is ilyesmi a stílusom, nagyon teszik. Amit az előző belinkelt abból az első álomszép és a 2. sem rossz, a tiedből meg a 4. és talán az utolsó teszik.
Az én esküvőm már nagyon rég elmúlt de az ilyen stílusú ruhák nagyon tetszenek. Egy a bajom, hogy nagyon drágák és nem is igen tudom hova felvenni őket más színben sem.
1: én nem pontoztam le senkit! Nem szokásom csak azért, mert nem egyezik a véleményünk, van ilyen. De ahogy látom, MINDENKI le lett pontozva, pedig én 1-2 kivétellel (amiket most vettem észre), mindenhova zöldet küldtem. Ilyen kategóriában mindig van valaki, aki jön és lepontoz, választól függetlenül.
2: Valóban szépek azok a ruhák is, amiket páran linkeltetek. Viszont nekem továbbra is tetszenek azok, amiket én linkeltem, anyagostól, mindenestől. DE! már nem egyszer leírtam, hogy nem ragaszkodom foggal-körömmel ugyanezekhez, anyag/szín/forma változHAT, ha esetleg egyszer aktuális lesz a dolog. Valamint az ilyen stílusú ruhákat szerintem nem is kell nagyon durván flancos anyagból megvarrni, én az egyszerűségre törekszem alapjáraton (anyagot illetően), ha korhűek akarunk lenni. És már ezt a jelmezes dolgot is lekaksizom, mert nem érdekel, ha úgy néznek ki, mi van, ha direkt azért tetszik? Ilyen a stílusom :) De továbbra is köszönöm mindenki válaszát, azét is, akinek tetszett, azét is, akinek nem, én normális stílusban elő tudta adni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!