Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezek közül hova mennétek nászútra? Ti hol voltatok?
Figyelt kérdés
- Kuba
- Dominika
- Jamaika
- Barbados
2013. okt. 22. 15:25
11/23 anonim válasza:
Barbados, Kuba. :) Pont ezen a 2 helyen vacillálunk, hogy hova menjünk nászútra ami jövő nyáron lesz. :)
12/23 anonim válasza:
Kuba
sajnos mi nem tudtunk elmenni :(
13/23 anonim válasza:
Ezek közül Kubába mennék. Tesómék voltak Dominikán, hát én a képek alapján nem ájultam el. :( Mi Kenyába szeretnénk majd menni.
14/23 anonim válasza:
Ezek közül Barbadosra mennék. Mi a Maldív-szigeteken voltunk.
15/23 anonim válasza:
Ezek közül Kubát választanám, a saját nászutamat Olaszországba vagy Szentpétervárra szervezném. :)
17/23 anonim válasza:
Barbados, Dominika
Mi a lagzi helyszínén a fogadóban aludtunk egyet, ez volt a nászút. :)
25N
18/23 anyács válasza:
Mi a Maldív szigeteken voltunk, egy hónapra mentünk! :)
19/23 anonim válasza:
Mind gyönyörű lehet,én mind a négy helyre szívesen elmennék,de ha választani kell akkor Barbadosra mennék.
Mi a Bahamákon voltunk 10 napig,imádtunk:)
20/23 anonim válasza:
Bardabos
Mi Európát jártuk körbe,voltunk Londonban,Svájcban,Hollandiában,Párisban,Spanyolországban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!