Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki nem tartotta meg az esküvői babonákat, mégis jó a házassága?
Ha a babonáktól függenének a házasságok, már rég......
Jó lenne, ha inbkább a templomi esküvőket nem csak külsőségnek fognák fel sokan. Lehet, több eredménye lenne, mint a babonákban bízni...
Szerintem ezeket a babonákat nem szabad törvénynek tartani és megijedni, ha valami nem úgy alakult, de szerintem aranyos szokások.
Pl. Szeretném, ha a párom csak az esküvőn látna a menyasszonyi ruhámba, mert szerintem önbizalmat adna, ha amikor belép látnám, hogy tetszik neki. Akkor már minden készen van és az összhatást látja.
Vagy ez a 4 dolog babona...
Kapsz valami régit mondjuk a nagymamádtól és közben el tudja mondani, hogy az ő esküvőjén az volt az új és nagyon örül, hogy férjhez mész...
Meg ilyen aprócska dolgok, inkább a törődés miatt fontos, szerintem!
0:17-es vagyok. Ja, és több előnye van, szerintem annak is, ha az ember az utolsó pár éjszakát nem a párjával tölti a nagy nap előtt... Egyrészt, úgyis ideges az ember, nem terheli vele a párját (nem az izgatottságról beszélek, hanem az "szentég lesz-e elég szék, asztal, kaja, elesek-e a ruhám szélében...")
Na meg... édesebb a nászéjszaka is:P
(Ja és az előbb elírtam "ruhámban" csak sajna nem lehet javítani)
Az persze nem babona, hogy a nászéjszaka tényleg nászéjszaka legyen.
Lehet, hogy megfontoltabb kapcsolatok köttetnének, és talán kevesebb lenne a válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!