Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik külföldön tartották az esküvőt, hogyan
szervezték meg?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a szertartásra,vagy a a nyelvi nehézségekre.
Mi Görögországban szeretnénk megtartani az esküvőnket.
El kell utazni előtte mindent elrendezni?
Kb 1 év múlva lenne.
2013. okt. 16. 09:49
1/7 anonim válasza:
Nekünk Balin volt. Természetesen nem kellett kétszer menni.:) Egy utazási iroda mindent elintézett. Nekünk csak pár papirt kellett kiküldeni, kint van egy magyar származású nő aki elintézett mindent. a szertartás angolul volt, a férjem nem tud angolul. Elötte megkapta leforditva magyarra. Egyébként én sem értettem az akcentusuk miatt amit mondtak pedig én tudok angolul. Az esküt magyarul mondtuk egymásnak. Az utazási iroda megkeresésétől számitva 2 hónap mulva volt az út és nekünk tényleg semmi dolgunk nem volt vele. Nem tudom Európán belül van-e ilyen szolgáltatás, mert ez az utazási iroda inkább messzi helyekre szervez esküvőt.
2013. okt. 16. 09:56
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Mi Németországban élünk,akkor itt sem lesz gond leszervezni.
2013. okt. 16. 10:35
3/7 anonim válasza:
Mi magunknak szerveztük, az USÁ-ba. Kértem ajánlatot utazási irodáktól, de horror összegeket kértek volna. Pl. 400 e ft lett volna csak az esküvő és ebben a csomagban csak 12(!) db fénykép lett volna benne. Én interneten addig kerestem, amíg mindent meg nem találtam jóval korrektebb áron, fotós, szertartásvezető, házassági engedély stb.
Repülőjegyet, szállodát is sokkal olcsóbb egyénileg foglalni, persze a szervezéshez szükséges a biztos nyelvtudás.
2013. okt. 16. 16:40
4/7 anonim válasza:
jött ki hogy ott volt az esküvő a szállodában mintha magunk szervezzük. Tlálkoztunk egy másik magyar párral kint nekik drágábbbra jött kis a sima nyaralás mint nekünk esküvővel ami 250e Ft volt. Annyi virág volt hogy az itthon fél millióból sem jött volna ki és volt 100 kép az árban meg torta, egy üveg pezsgő. Két helyi koszorúslány. Kaptunk egy fotó albumot is kb 20 kinyomtatott képpel a többit cd-n katptuk meg.
2013. okt. 16. 16:46
5/7 anonim válasza:
bocsi az eleje lemaradt: Szóval ez nem igaz hogy mindig drágább mert nekünk olcsobbra jött ki.... (Első voltam)
2013. okt. 16. 16:47
6/7 anonim válasza:
Hol írtam, hogy mindig drágább? ;)
De nyilván senki nem hiszi el, hogy egy utazási iroda szívjóságból utaztat...
2013. okt. 16. 18:21
7/7 anonim válasza:
Én azt csinálnám, hogy rákeresnék utazási irodák oldalára, vagy ajánlatot kérnék tőlük, meg hogy mondják meg mit kell náluk leadnunk. Ez általában a neten is fent van, mi is külföldön akartuk, de végül itthon tartottuk meg. Akkor keresgéltem sokat és általában leírják az irodák, hogy itt és itt ezt és ezt kérik, amit itt és itt lehet beszerezni és minimum mennyivel előtte kell kiküldeni nekik stb. Amúgy én is horror árakat találtam, a kedvencem a méreg drága kubai esküvő volt. A konkrét hotel honlapjából kiderül, hogy x éjszaka foglalás esetén eleve tök ingyen van az esküvői csomag, amiért a jóságos Iroda egy csomó pénzt beszed, meg a hotel intézi a reptéri transzfert is kb. 10 ezer forintnyi összegért, amit a jóságos iroda neked 40 ezerét ad el, meg ilyenek. Vicc.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!