Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akik étteremben tartották a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik étteremben tartották a lagzit, a megbeszélt fix (vagy nem fix) végösszeg felett adtatok borravalót? Ha igen, mennyit?

Figyelt kérdés
Amikor elmegyünk étterembe ugye akkor is szokás borravalót adni, általában 10%-ot javasolnak, de mi mindig egy kicsit többet szoktunk. Nah most ez kb. 300.000 forintnál 30.000 forint lenne, amit én nagyon soknak és irreálisnak tartok. Szívem szerint legfeljebb egy tízezrest adnék, meg ugyanennyit a 2-3 pincérnek. Ez skót hozzáállás? Házasok, segítsetek!
2013. máj. 6. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Illik vagy nem illik, mi a megbeszélt összeget fizettük ki az étteremben, és a négy pincér kapott egy egy tizest hajnalban mielőtt hazamentünk. Arról a főnökük szerintem is tudott.
2013. máj. 6. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy bunkóság volt, de mi nem adtunk. 10000 forint volt a menü egy személyre, plusz a fotós, dekor, dj, zenekar, ruha, stb stb stb, nem telt rá. Biztos vagyok benne, hogy meg vannak fizetve a pincérek abban az étteremben és igazából azt se mondhatom, hogy hasraestem tőlük, elbakiztak egy pár dolgot, amire külön felhívtam a figyelmüket előtte.
2013. máj. 6. 20:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez megnyugtató!!! Második! Mik voltak a bakik? Mesélj kérlek, egy araparás menyának! :)
2013. máj. 6. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:

1 vagyok.

Most látom jól elírtam, szóval a főnökük nem tudott róla,és mi nagyon meg voltunk elégedve, mindent nagyon szuperül gördülékenyen intéztek, volt hiba amit mi észre sem vettünk,mert megoldották, csak utólag mondták el, szóval egy szuper kis csapat volt.

2013. máj. 6. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk eleve felszámolták a 10 %-ot, külön már nem adtunk. De nem is akkor fizettünk, hanem másnap, mert akkorra készült el a végső elszámolás.
2013. máj. 6. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:

nekem a pincéreknek eddig eszembe se jutott, hogy kéne :/

illetve kellett volna. Nekünk 473.000 volt a vége, 490.000et adtunk a főnöknek, de ő is rengeteget segített, felszolgált, ott volt mindig, mikor kellett

2013. máj. 7. 09:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Én az első válaszolóval értek egyet. Egy étterem, virágárus, bárki, ha meghallja az esküvő szót, akkor dollárjelek csillognak a szemében. Hidd el, nem veszteséges nekik a buli akkor sem, ha egy fillérrel nem adsz többet.

A közreműködő pincéreknek adhattok pluszban valamit, mert ők nem részesülnek az étterem által kiszámlázott dolgokból.

2013. máj. 24. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!