Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik étteremben tartották a lagzit, a megbeszélt fix (vagy nem fix) végösszeg felett adtatok borravalót? Ha igen, mennyit?
1 vagyok.
Most látom jól elírtam, szóval a főnökük nem tudott róla,és mi nagyon meg voltunk elégedve, mindent nagyon szuperül gördülékenyen intéztek, volt hiba amit mi észre sem vettünk,mert megoldották, csak utólag mondták el, szóval egy szuper kis csapat volt.
nekem a pincéreknek eddig eszembe se jutott, hogy kéne :/
illetve kellett volna. Nekünk 473.000 volt a vége, 490.000et adtunk a főnöknek, de ő is rengeteget segített, felszolgált, ott volt mindig, mikor kellett
Én az első válaszolóval értek egyet. Egy étterem, virágárus, bárki, ha meghallja az esküvő szót, akkor dollárjelek csillognak a szemében. Hidd el, nem veszteséges nekik a buli akkor sem, ha egy fillérrel nem adsz többet.
A közreműködő pincéreknek adhattok pluszban valamit, mert ők nem részesülnek az étterem által kiszámlázott dolgokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!