Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján tűztétek ki az esküvőtök dátumát?
Nekünk 10 hónappal előre megvolt az időpont. A zenekart és az éttermet ennyivel előre le kellett foglalni, mert mindenképpen őket szerettük volna.
Valamint figyelembe vettük, hogy azon a nyáron rajtunk kívül 5 baráti pár is házasodott, ahol a lagziba is hivatalosak voltunk, így barátok közt is megbeszéltük a dátumot.
Elsőre...
"jajj ne legyen más a napja, mint amikor összejöttünk, mert ez már úgy megszoktuk..."
lánykérés....
mikor legyen...?
ősszel? (mindig őszi esküvőt akartunk)
szeptember eleje, (túl korán van, alig 4 hónap)
közepe-vége (szülők lefoglaltak távoli országba nyaralást)
október eleje..... jah még haza sem jöttek
jó, akkor legyen október közepe, jah, hogy pont a napunk is akkor szombatra esik?...jó legyen, de mi van ha nem tudjuk leszervezni?
tavasszal ? ááá
akkor jövő ősszel ( Addig már nem várunk, mondja a vőlegény)
így maradt a 2 időpont, mint április, vagy október közepe...
le tudtuk szervezni, a hétvégén lesz.
Egyrészt én csak télen voltam hajlandó, a férjemnek az évszak mindegy volt, csak el akart venni
Másrészt nem akartuk a következő évre tenni
harmadrészt Másfél évet töltöttük azon a héten amikorra az esküvő napját kiválasztottuk,
csak 5 nappal később volt az esküvő, mert a másfél év hétköznapra esett. Így lett december 10 az esküvőnk napja, és az évfordulónk meg június 5.
szóval így fél évente van egy évforduló amit ünnepelhetünk:) Ez a legjobb:)
Ha december 5 lett volna szombaton, vagy vasárnap, akkor azt a napot választottuk volna.
27/N
májusban a párom születésnapja, 17.-én az enyém.
így május 17 lesz, az szombatra esik.
( 17 a szerencse számunk, utólag jöttünk rá h akkor leszünk 17 hónapja együtt )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!