Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma férjhezmentem. TÖkéletes volt az esküvőnk, viszont félek a nászúttól. Nem tudom mi fog történni. És hogy mi lesz?
Figyelt kérdés
Sznob válaszokat légyszi mellőzzétek..2009. nov. 10. 18:03
21/43 anonim válasza:
Szokatlan, hogy kedden esküvője legyen valakinek. Ilyenkor nem épp a rokonokkal kellene nagyban társalognod?
22/43 anonim válasza:
Kedden esküvő? Milyen furcsa:(
És semmi ünneplés, buli utána? HŰHA.....:(((
23/43 anonim válasza:
Kamu kérdés szerintem. Vagy nagyon furcsa vagy, a 25 évig őrizgetett szüzességeddel együtt.
24/43 anonim válasza:
kedves válaszolók! mielőtt bedőlnétek a kérdezőnek csak leírnám, hogy szombaton van polgári esküvő, egyházi meg pláne.És a nászutat megelőzi ugyebár a nászéjszaka, amikor a két fiatal összerakja, amije van :) Nem tom, én amikor feleség lettem, szexeltünk egy jó nagyot, nem a net előtt pötyögtem....
25/43 anonim válasza:
nem a gép elött kéne ülnöd,hanem a férjeddel megbeszélni h te félsz,beszélgetni h oldodjanaka gátlások
27/43 anonim válasza:
Minden kamu kérdésre Te vagy felbérelve, vagy ezt többen csinálják??
28/43 anonim válasza:
Már rég oboázni kéne a férjedet,nem itt a gép elött csücsülni!!Esküvöt általában meg hétvégeken szoktak tartani,tudtommal..!
29/43 anonim válasza:
Először webcamszexelnek, azért van gép előtt.
30/43 anonim válasza:
Most miért bántjátok? Az én esküvőm szerdán volt. A templomi és a polgári is. NEm csak szombaton lehet házasodni.
És utánna a 12 vendéggel egy vacsora és a szexre már nem jutott idő, mert a férjemnek kellett menni éjszakára dolgozni. Van ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!