Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi kell egy tökéletes lánybúcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell egy tökéletes lánybúcsúhoz? Hogyan szervezzem meg a barátnőmét?

Figyelt kérdés
sziasztok! a legjobb barátnőm esküvője lesz hamarosan, szeretnék neki emlékezetes lánybúcsút (nekem sajna nem volt). Szeretnék tőletek ötleteket kérni, hogy igazán jó legyen. Adnátok tanácsot? Nagyon köszönöm, ha válaszoltok!
2009. szept. 7. 13:26
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
chippendale fiú (tudok ajánlani ha pesti vagy:-)), az összes barát, sok pia, jó ajándékok neki (nálunk rózaszín szörme bilincs volt, meg stóla) a piákhoz fütyi alakú szívószál. Ahol én voltam semmi szervezés nem volt szinte, egy kis lakásban voltunk, vagyis inkább az erkélyen (csak ott lehetett cigizni) de akik ott voltak, azoknak életük legjobb bulija volt:-) rengeteget röhögtünk:-)
2009. szept. 7. 13:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi először egyik barátnőm lakásán kezdtük az "alapozást" olyan 8körül. A mennyaszony legjobb barátnője, még a buli előtt kifaggatta egy két dologról a vőlegényt(pl:milyen színű a fogkeféje, hányas a lába, milyen parfümöt használ stb.)S ezeket kérdés formájában feltett a bulin a mennyasszonynak!Ha jó válaszolt, akkor jött a következő kérdés, ha rosszul akkor egy meghatározott adagot innia kellett! Aztán volt olyan kérdés is ami nem eldöntendő volt, enm létezett rá jó vagy rossz válasz, s akkor bármit mondott a mennyasszony piálnia kellett! Ezzel a játékkal kezdtük! Aztán jött az ajándékok kibontása! Ajándékok: fütyimérce, billincs, gumi, nagy méretű női bugyi, férfi tanga, ehető női tanga, nagymamis otthonka stb. Bármit vehettek neki ami vicces, vagy amit sexshoppban lehet kapni! Nézettek körül!

Aztán nem tudom anyagilag, hogy áltok, ha jól bérelhettek limuzint, s a lakásról azzal elmehettek discoba, vagy csak egy pár körre a városba!

Mi a lakásból éjfél körül egy közeli discoba mentük, s ott buliztunk hajnalig!

OPda is rendelhettek fiukákat! :)

Jó bulit!

2009. szept. 7. 13:55
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi!!! sajna nem vagyok pesti, de valahogy majd csak beszervezek egy pasit a dologba.

nem vagyok könyű helyzetben, 7 hónapos terhesen lánybúcsú... kellett pár nap, míg megemésztettem, hogy nem várnak a lagzival tavaszig. de hát nem én vagyok a lényeg :))) így is nagy bulira készülök, csak én alkoholmentesen :( de a lényeg, hogy elkel az én legjobb barátnőm!!!

2009. szept. 7. 13:56
 4/10 A kérdező kommentje:

Nagyon jó ez a kérdés-felelet ötlet! mindenképp beépítem a programba! és a vicces ajándékok is kellenek! ha vannak még ilyen jó ötletek, ezerrel várom!!

Köszi szépen csajok!!!

2009. szept. 7. 13:58
 5/10 anonim ***** válasza:
41%

Hú de elcsépelt már ez a chippendale-ötlet.. Ha nő lennék és leánybúcsút tartanának nekem, előre tudnám hogy az lesz mert mindenki ezzel a fantáziátlan ötlettel áll elő.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..

2009. szept. 7. 14:25
 6/10 anonim ***** válasza:
akkor legalább fantáziátlanul buliztunk egy jót:-) mert szerintem ez a lényeg és nem az, hogy kinek mi a véleménye:-)
2009. szept. 7. 14:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Az én lánybúcsúm nagyon jó volt!! Mindenkinek fel kellett vennie egy egyenpólót amire vicces szöveg volt írva. Az én pólómra ez volt írva: "Szingli többé nem leszek, egy hét múlva férjhez megyek" és volt rajta egy macis-szívecskés kép is. A többiek pólójára pedig ez volt írva: "Én vagyok az egyik facér, élek, halok a jó nagy... (a póló hátulján volt a fojtatás) Virsliért, kolbászért. És természetesen ez is kivolt még díszítve vicces macikkal és figurákkal. A nővérem szervezte a bulit. 8-an voltunk. Volt rendes forgatókönyv is ami külön erre az alkalomra készült. Sok vicces játékot csináltunk közösen na persze a legégőbbeket azt nekem kellett egyedül megcsinálnom! Nagyon jó volt az egész!! :)
2009. szept. 7. 15:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért a barátnődet kérdezd előtte meg a fiúról, én nem igazán örültem volna neki és a vőlegényem sem igazán díjazta volna, ha lányok lettek volna a legénybúcsúján.

A dél-pesti kórház mellett van egy nagyon jó cukrászda, ahol csinálnak olyan fütyi alakú tortát, ahol áll a szerszám és pia van benne, amit ki kell szívnia a menyasszonynak. (Cickós verzióban is elkészítik a pasik számára :D ) Írtad ugyan, hogy nem pesti vagy, de hátha van olyan bevállalós cukrász, aki csinál ilyet nálatok is.

Az egyik barátnőmén csináltattunk magunknak egyen pólót, egész éjjel abban voltunk.

Ruha-felismerő játék:

összegyűjtesz pár pasis cuccot pl. zokni, alsógatya, lakáskulcs, borotva stb. - általában a lánybúcsún résztvevő csajok pasijaitól - mindegyikből legalább hármat és bekötött szemmel ki kell választani, hogy melyik a leendő férjé.

Testrész felismerő játék:

Csinálsz az ismerős pasik testrészeiről közeli fényképeket, összekevered őket és ki kell választani, hogy melyik a nagyŐ-é. Pl. köldök, könyök, kisujj-körme, sarok, derék, mellbimbó...

2009. szept. 7. 15:04
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! számba veszek minden tanácsot!

egyébként a pasi lehet, hogy fantáziátlan, de azért csak kelléke ez egy lánybúcsúnak :)

A barátnőm minden buliban benne van, a vőlegényének pedig igencsak kinéz egy jó buli a haveroktól (közös a baráti körünk :) ) egyébként semmiképp sem úgy képzelem a chippendale történetet, hogy az bárkinek kellemetlen legyen. ez csak egy jelképes "utolsó lehetőség", nem valószínű, hogy hivatásossal oldjuk meg, inkább poént próbálunk ebből is faragni:)

Köszi szépen!!!

2009. szept. 7. 18:26
 10/10 anonim ***** válasza:

A tancos fiu szerintem gaz....az csak azoknak valo akik nem tudnak mast kitalalni.

Az enyemen kibereltem egy bartnom szorakoz helyenek a teraszat a tobbit a tesomra es a tanumra biztam.

Kaptam bilincstol a futyi tortaig mindent.Volt uvolto zenea barbol feltevedo sracok akik tancolni akartak nekunk nem nagy sikerrel mert pasi mentes bulit akartunk :D

Azota is a haloszobaknkbam ott diszelegnek az ajandekaink :D es az emlek orok marad

2009. szept. 20. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!