Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ruharendelésben segítene valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ruharendelésben segítene valaki?

Figyelt kérdés

[link]

Erre a ruhára a napokban bukkantam rá, és nagyon megtetszett, kb. álmaim ruhája :)

Csak még soha nem rendeltem ruhát netről, és egyrészt nem tudom, mennyire bízhatok benne, hogy élőben is ilyen lesz, másrészt lövésem sincs, nekem s vagy m méret kellene-e. Ha leírom a méreteimet, valaki segítene?

170 cm/55-56 kg

mell: 85 cm

csípő: 91 cm

derék: 65-70 centiméter (most 70-hez közelít, de januárban lesz az esküvő, és azon vagyok, hogy 65-re lemenjen)

A hosszban nem vagyok biztos, de ha picit rövid, egy ügyes varrónő meg tudja oldani, nem?

Előre is köszi annak, aki tud segíteni :)

2013. okt. 12. 18:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
ez komolyan esküvői ruha? jézusom..
2013. okt. 12. 22:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire egyszeru szabást szeretnél, akkor nyáron simán bárhol tudsz venni egy fehér nyári ruhát, amit fel tudsz próbálni. Vagy rendelhet ez innen valamit: bonprix.hu Nagyon jo minőségű ruhák, otthon fel próbálod es ha nem jó, visszaküldöd, vissza fizetik az arat, igy max a postaköltségert veszted el. En mar elég sokat rendeltem tőlük, sosem volt minőségi probléma. Itt van par egyszeru ruha, ami fehérben is rendelhető:

[link]

[link]

[link]

Nekem pl az utolsó tökéletesen megfelelne menyasszonyiruhanak

2013. okt. 13. 06:30
 13/19 anonim ***** válasza:
szia én itt fogom meg venni a ruhámat: [link]
2013. okt. 13. 11:09
 14/19 A kérdező kommentje:

11: nem véleményt kérdeztem...

12: végül a bonprixtől rendeltem, még a válaszod olvasása előtt :)

[link]

Ebből rendeltem fehéret, 36-os méretben, remélem, hogy jó lesz, mert ez a ruha is nagyon tetszik.

2013. okt. 13. 17:05
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi amúgy a segítő szándékú kommenteket.
2013. okt. 13. 17:05
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó választás, sok boldogságot!!
2013. okt. 13. 17:07
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2013. okt. 13. 17:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Akartam azt is linkelni, de az nem tűnt annyira egyszerűnek, mint amilyennek gondoltam hogy lennie kell az elso kép alapján. :) Nagyon szep a ruha, kiváncsi vagyok hogy fog állni :)
2013. okt. 13. 17:32
 19/19 A kérdező kommentje:
Ha nem felejtem el, megírom, hogy jó lett-e :) Amúgy jól "lőtted be" az ízlésem, mert amit elsőnek linkeltél, az versenyben volt, csak végül valamiért a csipkés mellett döntöttem.
2013. okt. 13. 17:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!