Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői tanús kérdés?
A templomi szertartás után nálunk a pap szólt, hogy akkor menjünk a tanukkal a sekrestyébe.
Ezt úgy tudod meg, hogy előtte megkérdezed a papot, hogy mi a szokás, és megbeszélitek, h előtte ti kifizetitek, így nem kell neki semmit fizetnie.
Köszönöm szépen az összes választ. Mindenkinek zöld kezet adtam.
Igen, pont ezért kérdeztem, mert különböző szokásokról én is hallottam ezzel kapcsolatban, de úgy látom, ezt területenként, családonként változó.
Azt mindenképpen szeretném elkerülni, hogy bármit fizetnie kelljen. De akkor úgy látom, hogy kis odafigyeléssel kiküszöbölhető, hogy rosszabbul járjon anyagilag, mint a többi vendég. :)
Most leszek én is tanú egy barátomnál és igenis pénzzel jár,nem is kevéssel!
Fizetni kell a templomi esküvőt,a polgárit is és még ha ellopják a menyasszonyi cipőt!/Pázmánd,Fejér Megye/
Járj utána h nálatok mi a szokás!
Azért ha leírnád hol laksz könnyebb lenne.
Mosonmagyaróvár környéki vagyok. Itt nálunk csak olyan szokásról hallottam, hogy többet szoktak a tanúk bedobni a menyasszony táncnál, mint a többi vendég.
De majd amikor felkérem finoman megbeszélem vele, hogy semmiféle többlet pénzt nem várunk tőle.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!