Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történhet olyan, hogy valaki "meglép" az esküvőjéről?
Nemrég voltunk esküvőn, és a ceremónia 17:00-kor kezdődött volna, de mivel mindenki ott volt, ezért elkezdtük 16:40-kor. Mikor megkérdeztem a párt, hogy hogyhogy korábbra tették, akkor azt mondták, hogy az előző esküvő elmaradt, mert a menyasszonyt nem jött el.
Nem értem, hogyha valaki eljut odáig, hogy megkéri a párja kezét vagy igent mond, megszervezik az esküvőt, meghívnak mindenkit, akkor aznap miért gondolja meg magát?
Hogy létezik ez?
Ja. Milyen izgalmas és változatos lenne, ha egy esküvőn MINDKETTEN határozott NEM -mel felelnének.
Jó bulit lehetne utána csapni.
"Utolsó , Te azt gondolod azért nem ment el a menyasszony a saját esküvőjére, mert meghívták az exet?"
Így jártam anyátokkal, 4. évad, 5. rész.
Én egyszer olyat hallottam, hogy a nőnek viszonya volt a vőlegényének valami ismerősével.
És az esküvője napján jött rá arra hogy neki mégse jó ez így..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!