Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Amikor bejelentkeztetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor bejelentkeztetek a polgárira, akkor már nyilatkoznod kellett arról, hogy mi lesz esküvő után a neved?

Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 21:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
igen
2013. szept. 20. 21:58
 2/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. szept. 20. 22:01
 3/15 anonim válasza:
Igen, de mondta az anyakönyvvezető h még lehet variálni, ha akarom :)
2013. szept. 20. 22:04
 4/15 A kérdező kommentje:
Hajajj. Hétfőn megyünk bejelentkezni és még nem tudok dönteni. :(
2013. szept. 20. 22:05
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem amikor lefoglaltuk az időpontot, hanem utána, mikor vittük a papirokat, az esküvő előtt 1 hónappal kb. Emlékszem, én épp röhögőgörcsöt kaptam, mert kérdezte a nő, hogy hol lesz az esküvő, én meg reflexből rávágtam az étterem nevét, pedig ő úgy értette, hogy a városházán, vagy a másik házasságkötő teremben:))

Na erre kibújt belőlem az összes stressz és úgy nevettem, hogy kiküldtek:)) Mindegy volt már nekem aztán, hogy mi lesz a nevem.

2013. szept. 20. 22:06
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az anyakönyvet kitöltik, a leendő gyereketek vezetéknevéről is kell.

Amúgy én is még az odaúton is variáltam.

Még van 1 hónapom, még gondolkodom, ezzel a kötőjellel nem vagyok kibékülve

2013. szept. 20. 22:14
 7/15 anonim ***** válasza:
69%

Mondok jobbat: én ott helyben döntöttem el. :)

Nagyon szerettem volna Xné lenni, tudtam hogy a vőlegényem nem rajongott az ötletért, de hogy az anyakönyvezetőtől is megkapom hogy az hogy néz már ki... na arra nem számítottam. :D Ott lett eldöntve hogy akkor Xné Y Z leszek.

2. voltam

2013. szept. 20. 22:19
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk falu helyen ez lazábban megy.

Elmentünk bejelentkeztünk, oké. Elmentünk megint a papírokkal, rá kb 2-3 héttel, az anyakönyvvezető nem ért rá, mert épp összedőlt a világ körülötte. Azt mondta "Majd kereslek." Pénteken keresett meg, hogy menjek a papírokkal, ugye szombaton esküvő volt. Akkor kellett nyilatkoznom. Ráadásul a párom nem tudott eljönni, mert dolgozott, így az ő papírjain is az én aláírásom van. "Írd alá nyugodtan, helyette, a kutya sem veszi észre."

Hát így megy ez falu helyen.

2013. szept. 20. 22:19
 9/15 anonim ***** válasza:
Igen, kellett mondani, de nekünk is mondták, hogy az esküvőig még módosíthatunk, ha meggondoltuk magunkat.
2013. szept. 20. 23:20
 10/15 anonim ***** válasza:
Igen kell. Én már ott voltam az előtérben amikor döntöttem. Viszont az esküvő előtt úgy egy héttel felhívtak és megkérdezték, hogy akkor maradhat e így a név.
2013. szept. 21. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!