Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ebben mentem férjhez! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben mentem férjhez! Ti bevállalnátok?

Figyelt kérdés
[link]

2013. szept. 20. 11:29
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
48%
Sem az anyaga sem a szabasa a szine meg aztan vegkepp nem tetszik. Plusz az alakodhoz eszmeletlen elonytelen. Megirigyelted a fekete feher ruhas menya "szornyet" azert irtad ki a kerdest nevvel eggyutt?
2013. szept. 21. 22:54
 42/43 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem te vagy irigy :)

Most miért nem tudjátok elfogadni, hogy ő szépnek érezte magát? Nem veszitek észre, hogy ragyog? Persze, van rajta plusz, de szerintem anyuka, és csak rubint réka soványabb(igen, direkt kisbetű) szülés után, mint előtte :)

Persze, lehetett volna merevítős a ruha, vagy más anyagból...De arra nem gondoltok, hogy ennyire tellett éppen? Még mindig azt vallom, hogy nem kell menni a sorban követve a többieket, ha nem érezzük magunkat attól boldognak...:) Persze a tolerancia sem elhanyagolható, de egyesek erről is lemaradtak :D

A fekete-fehér ruhás boldog menyasszony(mostmár feleség :))

2013. szept. 22. 23:37
 43/43 anonim ***** válasza:
62%
Én nem vagyok irigy, tőlem abban ment férjhez amiben akart. Feltett egy kérdést, én válaszoltam. Kedves Utolsó, úgy tűnik neked nem tűnt fel, hogy a legtöbben nem a Kérdező súlyát kritizálták, hanem azt, hogy a ruha igénytelen kivitelezésű és közönséges, ráadásul nem állt jól a Kérdezőnek, pedig amúgy egy kifejezetten szép, mutatós nő. A jó ízlés nem attól függ, hogy hány kiló valaki, vagy hogy mire tellett éppen. 30-as válaszoló
2013. szept. 23. 06:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!