Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben mentem férjhez! Ti bevállalnátok?
Góth esküvő volt?
Az én világomba nem illik bele ez a ruha, nekem magyaros esküvőm volt, nem kalocsai hímzett mintás, hanem díszmagyar zsinóros ruhám volt.
Nem, több okból sem:
- az anyaga igénytelen krepp, ilyet normál esetben ágyneműhöz használ maximum az ember, nem ruhához.
- nagyon gagyi a kialakítása, nincs dereka, a melleidből pedig kipréseli a hájat (lásd oldalt)
- iszonyatosan előnytelen az alakodhoz, duci vagy, inkább kiemelni kellene az előnyös részeket (mell pl.), a többit elfedni, nem pedig pont az előnytelent mutogatni: nagy combok, kificcenő felesleg, 0 derék, húsos karok.
- a fekete harisnyanadrág és a harisnyakötő ízléstelen. Eleve nem értem miért veszel fel harisnyakötőt, ha nem sima harisnyát hordasz, amihez funkciója is van (tartás), mert dísznek minden, csak nem jó.
A fekete szín egyébként engem nem zavar, nagyon is szeretem - de ez az összeállítás akár te vagy, akár nem, borzasztó!
Krisztiánnak biztosan tetszett, és ezek szerint neked is. Akkor mi a probléma?
Sok boldogságot!
Nekem nagyon tetszik!bár esküvőre lehetne fehér!
:)
Nem biztos, hogy névvel kellett volna kiírni a kérdést.
Facebookprofil alapján husis vagy de nem annyira, mint ez a ruha mutatja.
Varrathattad volna sokkal előnyösebbre (nincs derekad a ruhában, szűk a mellrésze)
Az anyaga is hagy kívánni valót maga után, nem elegáns, jelmez hangulata van.
Kicsi gyerek anyjaként nekem visszatetsző ez a harisnyakötő kilógatás, esküvőre amúgy is ízléstelennek tartom.
DE ne a mi véleményünk számítson..
( így zárójelben: nagyon szép arcod van, már ezen a képen is feltűnt, de facebookon szembeötlőbb, főleg, ha a kisfiaddal vagy:))
Mi miatt írtad ki a kérdést?
Tényleg szép arcod van. A világosabb hajjal jobban nézel ki.
És a fotókon egyértelműen azokban a ruhákban vagy szebb, amik világosabbak.
Esküvőre szerintem nem való a fekete. De ha te jó érezted magad benne, akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!