Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet eladni a menyasszonyi ruhát?
Figyelt kérdés
Vettem egy szép ruhát (jövő nyáron lesz az esküvőm), de soha nem éreztem azt, hogy az lenne az igazi, amíg meg nem láttam és fel nem próbáltam egy másikat!! Annál éreztem, hogy igen, nekem ebben kell férjhez mennem. Viszont nem tudom megvenni, amíg el nem adtam az előzőt. Mit csináljak? Vatera már folyamatban van, de lehet máshol is próbálkozni?2009. nov. 5. 14:56
1/3 anonim válasza:
rengeteg esküvői honlap van, és szinte mindegyiken van ilyen adok-veszek fórum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!