Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Árajánlatkérés éttermektől, hogyan?
Ti milyen formában (e-mail, telefon, személyesen) kértetek árajánlatot az éttermektől?
Miket érdemes megkérdezni ilyenkor?
Amire gondoltam:
- van-e az árban benn valamilyen díszítés, székszoknya
- italt vihetünk be vagy van-e italcsomag ajánlat, esetleg mindent pohár áron kell fizetni az étlapon szereplő árakon
- sütit vihetünk, van-e felszolgálási díja
- milyen menüajánlatok vannak
Írjuk meg, hogy hagyományos menüt szeretnénk (húsleves, rántott húsok + zöldségek, sültestál, sültkrumpli, rizs, savanyúság)
Igen, pont így.
Ami kell: mikor és hány fő, de ez gondolom evidencia.
Esetleg azt, hogy van-e szivarszoba a dohányzóknak (vagy valami hasonló lehetőség), van-e "csendes" szoba az alvó gyerekeknek, illetve meddig maradhattok. Annál nincs idegesítőbb, amikor még nagyban megy a lagzi és elkezdenek körbetakarítani.
Amit én küldtem szét még februárban emailben kb. 20 helyre:
Tisztelt Cím!
Árajánlatot szeretnénk kérni körülbelül 100 fős esküvőre 2013.07.20-án 18:00-tól, 2013.07.21. 5:00-ig, körasztalos teremelrendezéssel, svédasztalos kiszolgálással, korlátlan italfogyasztással.
DJ-nek pultot és hangosítást szeretnénk kérni, ha megoldható, illetve szeretnék árat kérni koktélbárra, és a teremdíszítést székszoknyával (fehér, lila masnival) és asztaldekorációval.
Érdeklődni szeretnék továbbá, hogy egyedi dekoráció vihető-e (virágok, szalagok), illetve hogy van-e lehetőség gyereksarok és alvószoba kialakítására.
Mielőbbi válaszát várva,
köszönettel:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!