Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hulyeseg, ha naszajándékba mindenkitol kajat kérnénk? Ilyen batyus lagzit szertnénk.
Figyelt kérdés
Már egyutt élunk a lakas be van rendezve, ugyhogy nincs szuksegem meg egy vasalora stb. ezert gondoltunk erre a megoldasra, mindenki hozna valamit amit megenne. max menyasszonyi tirtat suttetnenk.2013. szept. 12. 13:58
21/28 anonim válasza:
Nem maguknak hoznak vacsorát, hanem egymásnak. Tehát hoznak kaját bedobják a közösbe, és mindenki azt vesz el amit akar. Nem voltál még ilyen ünnepségen?
22/28 anonim válasza:
Akkor meg attól függ, hogy hány fős a lagzi, mert ha mondjuk valaki töltött káposztát főz és bedobja a közösbe, egy több száz fős lagzin csak pár embernek fog jutni.
Ez inkább úgy a jó, ha csak kevés vendég lesz.
23/28 anonim válasza:
Igen mindenféleképp. Szerintem 50 főben jó az ilyet maximalizálni.
24/28 anonim válasza:
Nekem is tetszene az ötlet, én egy diplomaosztón voltam így. Ott csupa olyan étel volt, amit hidegen lehet fogyasztani: sültek, saláták, köretek is. Meg persze rengeteg süti. :) Jól sült el, minden finom volt és rengeteg fajta ételből lehetett választani.
25/28 anonim válasza:
Ha nyáron lesz,akkor figyeljetek arra,hogy olyan helyen legyen,ahol nem romlik meg az étel.Ha egy éttermet kértek meg,hogy készítsen állófogadást,azok olyan étellel készülnek,aminél nincs szalmonella veszély,de vajon gondol-e ilyenre Marika néni is? Alaposan meg kell szervezni,annál több kell,hogy itt egy asztal,ezen elfér.
26/28 anonim válasza:
Barimira jó ötlet!!!
Engem miért nem hívnak ilyen esküvőre?
Kis szervezés és nem lesz gond azzal, hogy ki mit hozzon!
Sok boldogságot!
27/28 anonim válasza:
ez nagyon nagyon jó...komolyan hívjatok meg :)
van hűtőtáska is a romlandőnak :)
28/28 mi a fene válasza:
Érdekelne, megvolt-e már a batyus lakodalom, hogy sikerült ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!