Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek hulyeseg, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hulyeseg, ha naszajándékba mindenkitol kajat kérnénk? Ilyen batyus lagzit szertnénk.

Figyelt kérdés
Már egyutt élunk a lakas be van rendezve, ugyhogy nincs szuksegem meg egy vasalora stb. ezert gondoltunk erre a megoldasra, mindenki hozna valamit amit megenne. max menyasszonyi tirtat suttetnenk.
2013. szept. 12. 13:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem maguknak hoznak vacsorát, hanem egymásnak. Tehát hoznak kaját bedobják a közösbe, és mindenki azt vesz el amit akar. Nem voltál még ilyen ünnepségen?
2013. szept. 12. 17:21
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg attól függ, hogy hány fős a lagzi, mert ha mondjuk valaki töltött káposztát főz és bedobja a közösbe, egy több száz fős lagzin csak pár embernek fog jutni.

Ez inkább úgy a jó, ha csak kevés vendég lesz.

2013. szept. 12. 17:27
 23/28 anonim ***** válasza:
Igen mindenféleképp. Szerintem 50 főben jó az ilyet maximalizálni.
2013. szept. 12. 17:29
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tetszene az ötlet, én egy diplomaosztón voltam így. Ott csupa olyan étel volt, amit hidegen lehet fogyasztani: sültek, saláták, köretek is. Meg persze rengeteg süti. :) Jól sült el, minden finom volt és rengeteg fajta ételből lehetett választani.
2013. szept. 12. 20:35
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyáron lesz,akkor figyeljetek arra,hogy olyan helyen legyen,ahol nem romlik meg az étel.Ha egy éttermet kértek meg,hogy készítsen állófogadást,azok olyan étellel készülnek,aminél nincs szalmonella veszély,de vajon gondol-e ilyenre Marika néni is? Alaposan meg kell szervezni,annál több kell,hogy itt egy asztal,ezen elfér.
2013. szept. 13. 07:07
 26/28 anonim ***** válasza:
57%

Barimira jó ötlet!!!

Engem miért nem hívnak ilyen esküvőre?

Kis szervezés és nem lesz gond azzal, hogy ki mit hozzon!

Sok boldogságot!

2013. szept. 13. 09:41
 27/28 anonim ***** válasza:
52%

ez nagyon nagyon jó...komolyan hívjatok meg :)

van hűtőtáska is a romlandőnak :)

2013. szept. 14. 15:29
 28/28 mi a fene ***** válasza:
Érdekelne, megvolt-e már a batyus lakodalom, hogy sikerült ?
2014. nov. 18. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!