Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek hulyeseg, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hulyeseg, ha naszajándékba mindenkitol kajat kérnénk? Ilyen batyus lagzit szertnénk.

Figyelt kérdés
Már egyutt élunk a lakas be van rendezve, ugyhogy nincs szuksegem meg egy vasalora stb. ezert gondoltunk erre a megoldasra, mindenki hozna valamit amit megenne. max menyasszonyi tirtat suttetnenk.
2013. szept. 12. 13:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, néhány gyakorlott háziasszony ezt megoldja: saláták, hideg sültek, falatkák, és biztos lesz olyan is, aki be tud vállalni töltött kápit is, ha azt szeretitek. Biztos a vendégek is örömmel vállalják, hiszen így azért nekik sem fog súlyos tízeseket kirántani a zsebükből a buli, és így szerintem sokkal személyesebb és hangulatosabb is.
2013. szept. 12. 14:41
 12/28 A kérdező kommentje:
egyre jobban kezdem magam beleélni :) meg vagyok lepodve, hogy mindenkinek tetszett ez az otlet, ahogy az oldalt ismerem mar szamitottam a lehulyezesre. ugy gondoltam ki, hogy csinalnank egy nagy sved asztalt, amire mindenki letene amit hozott, es mindeki venne amibol tetszik, igy pincer sem kell :)
2013. szept. 12. 14:45
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

az ötlet alapjában jó, csak beszéljétek meg, ki-mit szeretne csinálni/vinni.

Viszont én hagynék kiskaput is. Mert én pl. nem biztos, hogy szívesen főzőcskéznék, nem is biztos, hogy úgy sikerülne, ahogy az kell, messzebbről kell vinni, akkor nehogy megromoljon...

SZóval maga az ötlet tetszik, csak az ilyen dolgokkal is számolj! :)

2013. szept. 12. 14:52
 14/28 A kérdező kommentje:
a tavolsaggal nem lenne gond, mert egy falubol szarmazunk a parommal, es neki is es nekem is minden rokonunk ott el, szulok, nagyszulok, uokatestverek...mi most elkoltoztunk 20km-re varosba, de ez a max tavolsag
2013. szept. 12. 14:55
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Én szigorúan ragaszkodom a hagyományokhoz,de ez az ötlet nagyon tetszik! :)

Ok,a saját esküvőmet biztosan nem igy szervezném, de szivesen mennék ilyen esküvőre! Úgyhogy nem kell attól tartani,hogy a "konzervativabb" vendégek megszólnak.

2013. szept. 12. 15:04
 16/28 anonim ***** válasza:

20 km? Az lófütty! Mi nem is tudnánk megszervezni, mert 150 km-ről jönnének a legtöbben, mert én rokonaim mind oda valósiak.

Simán bevállalható sztem.

Akinek meg nem tetszik az ötlet az húzzon már el innét, de nem pontozgasson itt lefele senkit! Írja meg, hogy neki nem jön be aztán isten vele!

De nem? :)

2013. szept. 12. 15:09
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

mi most voltunk ilyenen: Igaz nem friss házasokhoz mentünk : 25éve házassok csak annó a templomi maradt el nekik és ezt 25év mulva potólták :

Mi 50 en voltunk :

a férj és feleség össze írta ,hogy a meg hivottak közül ki mit csinál a legjobban -finomabban . és ez alapján ment a kaja leosztás : Nem tipikus fött kaja volt hanem svéd asztalos . Nagyon jó volt : fasirt ,saláták ,hideg sültek , stb ,sütik pogik ,krémes sütik : Annyi volt ,hogy mi meghívottak közösen rendeltünk 1 nagy látványos tortát családonként 1000ft adtunk bele,de persze erről ők nem tudtak . Baromi ,jó volt és sikere volt... Nekünk nem kellett ajándékon gondolkodni :

Sok Boldogságot Nektek!!!!

2013. szept. 12. 15:36
 18/28 anonim ***** válasza:

Ha mindenki közel lakik,akkor simán megoldható,főképp,hogy ismerik is egymást,összebeszélni,ki mit csinál.

Ugyanigy tányérokat,poharakat is lehet,ugye az is kell,lehet nem lesz 50 egyforma,de nem is annyira lényeges.

Nektek csak a termet kell kibérelni,rendeltek egy tortát,és kész.

Vendégeknek nem kell ajándékon gondolkodni,ti nem veritek magatokat nagy költségbe,mégis megvan a lagzi,jó buli.

2013. szept. 12. 16:00
 19/28 anonim ***** válasza:
Azért legyen valami aznapi közös bográcsozás, hússütés, ilyesmik :)
2013. szept. 12. 17:03
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez úgy zajlana, hogy nincs kaja, mindenki hozzon magával amit enni akar?

Elvileg nem rossz ötlet, talán annyi hátránya lehet, ha mindenki magának hoz vacsorát, hogy ha sokan hoznak főtt ételt (mi ugye azért vacsira kihül), akkor hogy melegítitek meg azt a sokfélét olyan rövid időn belül, hogy azért kb. egyszerre tudjatok enni? Tudod, ha pl. egyik pörköltet hoz magának, a másik töltött káposztát, a harmadik, mit tudom én, babgulyást, stb. stb.

A társaság másik fele meg, akik nem annyira szeretnek főzni, szendvicseket rágcsál majd.

A másik: meg kell szervezni, hogy akkor esküvő előtt mindenki lepakolhasson, azért ne menjenek már az esküvőre ételhordóval. :D

Mondjuk én inkább annak a híve vagyok, (így is zajlott nálunk), hogy a legközelebbi rokonsággal együtt készítettük a lakodalmi vacsit: hárman a sütiket sütötték, de mindenből annyit, hogy mindenkinek jusson, ketten a pörköltet vállalták be, egy a húst sütötte, ketten a leveshez valókat pucolták meg, volt aki a tyúkot adta, stb.

2013. szept. 12. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!