Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mit kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene csinálnom ilyen leendő sógornővel?

Figyelt kérdés

Ők tavaly házasodtak,mi jövőre fogunk.

Időpontunk már megvan és az étterem,többit majd szépen sorban.

Leendő sógornő pörög mint ha a saját esküvője lenne,eleinte ráhagytam,úgy is mi döntünk.

Kérte,menjünk el abba a szalonba,ahol ő vette a ruháját,onnan válasszak.Nem volt olyan ami tetszene,egyébként is messze még a jövő nyár.A fotósukat rám akarta tukmálni,de nekem másmilyen stilusú képek kellenek,megvan rá már a jelölt. Kezembe nyomott egy listát az ő családjukból meghívandó emberekről,felét nem is ismerem,megmondtam szépen,hogy majd összeírjuk mi,csak olyanok lesznek ott,akiket legalább karácsonykor felhivunk.Amikor a virágos árajánlatát adta a kezembe,aki nekik is volt (és még emlékszem,hogy hogy elhervadt a menyasszonyi csokor estére),akkor már kezdett sok lenni.De végül ő borul most ki,meglátta az éttermi foglalót,és fél órás hisztit nyomott le,mint egy 16 éves,hogy de ő már beszélt azzal az étteremmel ahol ők voltak,most készül árajánlat 150 főre.(miközben mi max 60 főt hivunk meg).

Eddig többször mondtam szépen,hogy nem kérünk segitséget,mindent magunknak szeretnénk elintézni,egyszer van ilyen,majd szólunk ha mégis kell segitség.Tegnap már kifakadtam,hogy hagyjon már békén,volt alkalma mindent tökéletesre szervezni,másét nem kell.

Erre ma átküldi az étterem ajánlatát 150 főre és a vendéglistát,ami csak párom családja részéről 90 fő,hogy nézzem csak meg,majd rájövök,hogy a harmadunokatesó párjának a nagymamáját is meg kell hivni kb,és ahhoz az az étterem kell...

2013. szept. 10. 09:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te is rosszul kezeled a helyzetet, nem csak ő a hülye.

Egyrészt hol van a vőlegényed a történetben? Ha az én családom nyomulna így, akkor én állítanám le határozottan, nem hagynám a páromra (akitől esetleg bántóan hathat...).

Másrészt a 2-3. ilyen ajánlat után egyszerűen a köszöngetés és a listák elfogadása helyett oda kellett volna állni és egyszerűen, határozottan közölni, hogy NEM kérsz segítséget az esküvő szervezésében, már mindenre gondoltál és megvan a választott szolgáltató/hely, stb.

2013. szept. 10. 09:50
 2/12 anonim ***** válasza:
60%

Hát ha a szép szóból nem ért és ilyen erőszakos, akkor szemrebbenés nélkül küldd el a pi..ba, nincs más választás.

Vagy tedd magad nem elérhetővé. Ne reagálj a dolgokra amiket átküld egyáltalán.

Ha nem akarja észrevenni magát, neked kell lehozni a földre.

De nem bírom az ilyen minden sz.rba kanál embereket...

2013. szept. 10. 09:51
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Köszönöm, Katika, majd mi megoldjuk. Ennyi. Válts témát es akárhányszor visszatér, mindig csak ennyit mondj: Köszönöm, Katika, majd mi megoldjuk meg fogja unni.
2013. szept. 10. 09:53
 4/12 A kérdező kommentje:

Vőlegény fél éves kiküldetésben Németországban,havi 2 napot van itthon,és én megyek havi 2 napra,nem ezzel fogom felidegesiteni.

És ha végig olvastad volna,akkor többször elmondtam normálisan,hogy nem kell segitség,megoldom,annyira nem nehéz leszervezni 60 főre egy esküvőt,tegnap már nem szépen is megmondtam,és még mindig rám akarja tukmálni a neki tetsző dolgokat.

2013. szept. 10. 09:54
 5/12 anonim ***** válasza:
94%

Ha kulturáltan, nyugodtan megmondtad neki a véleményed, ő meg úgy tett, mintha meg sem hallotta volna, akkor hagyd rá.

Majd rájön, hogy ez a ti esküvőtök! Esetleg párod is leállíthatná!

2013. szept. 10. 09:55
 6/12 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom magam nem elérhetővé tenni,leendő anyós beteg,és én járok át hozzá naponta injekciót beadni,stb,mert ápolónő vagyok,és bennem megbízik,leendő sógornő és a férje anyósékkal lakik.

Azt meg nem tenném meg,hogy mást küldök magam helyett leendő anyóshoz,mert egyrészt nagyon jó a viszonyunk,ami ritka,másrészt páromnak is megigértem,hogy amig kinn van,vigyázok az anyukájára.

2013. szept. 10. 09:59
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Akkor mond meg neki, hogy az ő csokra egy lottyadt sz.rkupac lett estére és te jobb minőséget akarsz! Egy időre biztos elhallgat!
2013. szept. 10. 10:00
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Mindenre azt kell mondani, hogy már mindent elintéztünk köszönjük!
2013. szept. 10. 10:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt tudod csinálni, hogy megköszönöd a segítségét, de nem kéred, mert vannak saját elképzeléseitek. Ha nem veszi a lapot és továbbra is küldözgeti az ajánlatokat, akkor szépen köszönettel mindet visszautasítod. Ha hisztizik, majd abbahagyja.
2013. szept. 10. 12:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak vigyázz a meghívókkal! Mert a többivel, ha netán annyira elmebeteg lenne, hogy lefoglal egy éttermet és kifizeti rá az előleget, akkor így járt, ti nem kértétek. Viszont ha kiküldözgeti a meghívókat olyanoknak, akiket ti nem akartok, akkor az neked is nagyon kellemetlen lesz.

Egyébként meg ültesd le és mondd meg neki kerek perec, hogy nem kérsz többet az ajáőnlataiból. MEgvan a vendéglistátot, az étterem, a virágos, a fotós, minden amit akartok és az lesz, amit ti akartok. Neki már megvolt a nagy napja, ne másszon bele a tietekbe. Pont.

2013. szept. 10. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!