Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép, de olyan furi a csípőrésze, meg olyan semmilyen számomra(de én egy állat vagyok, 2 hete fekete-fehérben mentem férjhez :D ) De ha Neked tetszik, válaszd! :) Hiszen minden ember más, a nagy napon úgyis te leszel a legszebb :)
Sok boldogságot Nektek :)
Nem rossz, de nekem pl nem tetszik az elején a szoknya résznél lévő minta.
Hogy felvenném-e? Nem hiszem, de egy próbát azért megérne, csak hogy lássam, hogy áll rajtam. De ez személyfüggő, mindenkinek más a véleménye.
De fel kell próbálni, hogy hogy áll. Lehet, hogy valakin gyönyörű, de lehet, hogy másokon meg borzasztóan néz ki.
Ez a csípőmegoldás csak extravékony lányoknak áll jól. Érdekes, XIV Lajos udvarát idéző szabás.
Én biztosan nem venném fel, de gondolom akad, akinek ez álamai ruhája.
Nekem tetszik, de nem venném fel.
Pasi
Nekem maga a darab nagyon tetszik, kifinomult, 1750-80 közötti divatot idéző a "panier" stílusú abroncstípussal.
Itt a hátulja, ha érdekel valakit:
Egyébként én magam nem ilyet választanék az esküvőmre, de egy múltidéző, korabeli stílusú menyegzőre el tudnám képzelni a menyasszonynak, illetve kastélyban tartott esküvőkre minden további nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!