Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez a ruha nagyon fehér esküvőr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a ruha nagyon fehér esküvőre vendégként?

Figyelt kérdés

[link]

Lehet hogy a képen nem jön át, de nem teljesen fehér, kicsit ekrüsebb színe van. Nem fehér boleró lenne hozzá, hanem fekete és a cipő is.

2013. szept. 3. 21:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Én nem venném fel, egyszerűen nem illik fehérben és árnyalataiban menni ( menyasszonyi ruha is van ekrü színű, nekem is az volt ), valamint pirosban és feketében sem.

De ezek közül a fehér az, ami a leginkább tabu, sosem hoznám magam és a menyasszonyt ilyen kínos helyzetbe.

2013. szept. 4. 09:49
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
én nem venném fel!annyi más szinü ruha van.miért nem birsz erre az egy napra mást felvenni?!te sem örülnél ha az esküvödön vki olyan szinü ruhában lenne mint te.
2013. szept. 4. 12:40
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
én tutko elzavarnálak az esküvöröl.
2013. szept. 4. 12:41
 14/24 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem kényszerhelyzetben van a kérdező, valószínűleg mást nem tudna felvenni.
2013. szept. 4. 18:12
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk ha egy fekete vagy szürke leggingset aláveszel, nem olyan zavaró, hogy fehér.

Elég fura ez a ruha a hossza miatt, én inkább nézném egy felsőnek, tunikának, már nem azért.

2013. szept. 4. 18:19
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo meg mindig semmi baj a ruhaval.

Ennyi erovel a mennyasszony az osszes not es ferfit is elzavarhatna aki mondjuk fekete naciban lesz feher ingel...!!!

2013. szept. 4. 20:06
 17/24 A kérdező kommentje:
Pár nappal ezelőtt írtam ki egy kérdést hogy ciki-e ugyanabban a ruhában menni esküvőre, amiben a sajátomban is voltam. Nos hát ezt a ruhát kaptam. Rengeteget próbáltam fel, és ugye mint írtam abban a kérdésben is, nem terveztem fehéret, de egy ilyen sikerült... Anyukám szerint nem ciki, de én nem igazán hajlok affelé hogy ezt vegyem fel. Sajnos valóban nem vagyunk eleresztve anyagilag, de ha muszáj, akkor veszek egy másik ruhát. De az lesz a legegyszerűbb ha megkérdezem a menyasszonyt, mert vegyesek a vélemények. Köszi a válaszokat!
2013. szept. 4. 22:02
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

De ez ugye egy miniruha? Mert igencsak rövid... :)

Ezt ne vedd föl leggings nélkül.

Ha még egy színes övvel megtoldod, már nem lesz gázos, már nem fog virítani a fehér szín.

2013. szept. 5. 18:21
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem mini ruha, a térdem alá ér.
2013. szept. 5. 20:17
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Ezt egyszerűen nem tudom elhinni, a vállfa méretéből is látszik, hogy egy hosszított felső.

A vállfa szélességének max. másfélszerese a ruha hossza.

2013. szept. 5. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!