Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a ruha nagyon fehér esküvőre vendégként?
Lehet hogy a képen nem jön át, de nem teljesen fehér, kicsit ekrüsebb színe van. Nem fehér boleró lenne hozzá, hanem fekete és a cipő is.
Én nem venném fel, egyszerűen nem illik fehérben és árnyalataiban menni ( menyasszonyi ruha is van ekrü színű, nekem is az volt ), valamint pirosban és feketében sem.
De ezek közül a fehér az, ami a leginkább tabu, sosem hoznám magam és a menyasszonyt ilyen kínos helyzetbe.
Mondjuk ha egy fekete vagy szürke leggingset aláveszel, nem olyan zavaró, hogy fehér.
Elég fura ez a ruha a hossza miatt, én inkább nézném egy felsőnek, tunikának, már nem azért.
Kerdezo meg mindig semmi baj a ruhaval.
Ennyi erovel a mennyasszony az osszes not es ferfit is elzavarhatna aki mondjuk fekete naciban lesz feher ingel...!!!
De ez ugye egy miniruha? Mert igencsak rövid... :)
Ezt ne vedd föl leggings nélkül.
Ha még egy színes övvel megtoldod, már nem lesz gázos, már nem fog virítani a fehér szín.
Ezt egyszerűen nem tudom elhinni, a vállfa méretéből is látszik, hogy egy hosszított felső.
A vállfa szélességének max. másfélszerese a ruha hossza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!