Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ugyanabban a ruhában menni a saját és a rokonaim esküvőjére?
Stylist vagyok, szerintem nem ciki.
Veszel fel hozzá egy övet vagy blézert, más kiegészítőkkel. Ezer féle módon el lehet hordani egy ruhát.
Nekem gyakorlatilag egyetlen egy normális alkalmi ruhám van, az is fekete. Én abban mentem uncsimék esküvőjére, mert az volt és kész. Ahhoz sincs táskám, cipőm... semmi.
De az más, mert utána én nem tartottam esküvőt.... ugyanabban nem mennék mert az tényleg ciki. Akárhogy drága egy esküvő, azért ruha akkor is kell egy menyasszonynak. Ez a jó és a rossz is benne, hogy azt egyszer veszed fel.
Amíg pont ruhára nem tudok pénzt kiadni a saját esküvőmön, nos én addig nem is tartanék.
Meg amúgy is furcsállom a kérdést. A te esküvődre milyen lenne a ruha? Ezek szerint nem pont egy menyasszonyi ruhád lenne nem? Mert olyat meg hogy is lehetne más esküvőjére felvenni...
14:48as: Gondolkodhatnál egy kicsit. Nem pontoztam MÉG senkit, de mindenkinek zöld kezet fogok adni, mivel pont a vélemények miatt írtam ki a kérdést. A félre értések elkerülése végett, neked a piros megy mert nem tudtál érdemben hozzá szólni.
NEM fehérszínű ruhám lesz. Az az egy, amit nem veszek fel. Nem lesz habos-babos 5 abroncsos ruhám, csak - mint írtam - egy elegáns kisestélyi/koktélruha. Sajnos nem tudom megmutatni mert még nem választottam ki. Ezt azoknak írom, akik felhozták a nagy és fehér ruhát. Nem ellen mondásként. :)
Na így már világosabb a dolog. Akkor viszont nem gáz egyáltalán... azt hittem, hogy sok ismerős lesz mind a két helyen, és esetleg öm.... esküőiesebb ruhád lesz.
De ha nem, hanem egy "szimpla" elegáns ruha, akkor nem gáz.
A stylistnek van igaza
végy hozzá fel másik cipőt akár más harisnyát táskát köss rá szalagot tűzz rá kitűzőt
stóla?
Én pedig inkább veszek egy drágább ruhát és variálom :)mondjuk nem veszek mást csak klasszikus darabokat
és soha nem az aktuális divatszínből
mérnök pályakezdő :)
Nahát azt eddig nem írtad, hogy nem lesz közös a vendégsereg.
AKkor nyugodtan vedd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!