Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire ciki, ha az esküvőmre a sminkem saját magam készítem el?
Én egyébként soha nem sminkelem magam, de úgy gondoltam,hogy szolidan ezen a napod mégis kellene.
Itt nálunk ahol lakom nincs kozmetikus, utazgatni pedig az esküvőm napján nem szeretnék.
Ciki, ha nem profi sminkes fest ki,hanem én saját magam?
Nálatok ez hogyan volt?
Szia
Engem anyukám festett ki a nagy napon :)
Szerintem nem ciki. Nekem ebből a szempontból a szalagavatómról van rossz emlékem - általában magamat sminkelem, de akkor egy profi kozmetikus intézett el, szerintem borzalmasan... (ciklámen rúzs - váááhhh...)
De ha nem szoktad magad sminkelni, előtte gyakorolj. Vagy kérd meg egy barátnődet, aki rutinosabb benne.
Szia!
Dehogy ciki! Én sem adnék ki erre pénzt(ráadásul nem is biztos hogy jó lesz), na és nem is utazgatnék. Viszont arra próbálj meg figyelni, hogy lehetőleg jó mínőségű cuccokkal dolgozz, hátha jobb lesz:)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!