Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki felvenni a koszorúslányruhámat más ünnepi alkalomra is?
Figyelt kérdés
koktélruhát varrattam a nővérem esküvőjére. Azóta nem volt rajtam, mert elég sok kép van fenn a neten az esküvőről és nem akarom h amikor megjelenek ebben a ruhában valahol, akkor mindenki tudja, h ez a koszorúslány ruhám volt, csak újra felvettem. Amúgy a többi ruhámat hordom többször nyilván, és nem vagyok plázacica, a többi cuccomnál nem érzem h ciki, de valahogy ez más. vagy nem?2011. nov. 18. 23:57
1/7 anonim válasza:
Dobd fel egy eltérő színű övvel, sállal!
2/7 anonim válasza:
Van, aki szándékosan olyat csináltat, hogy tudja máshol is hordani. Szerintem egyáltalán nem ciki.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is dobd fel valamivel, hogy ne érezd cikinek, de szerintem nem gáz, bár én sose voltam koszorúslány. Ha valakinek eszébe jut róla az esküvő (pl. tesódnak), úgyis csak a szép dolgok ugranak be neki, nem az, hogy minek vetted fel. Nyilván egy szép ruha, és ez elég ok arra, hogy használd.
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, én felvenném.
5/7 anonim válasza:
Simán felvenném :)
Én menyecskeruhának varrattam magamnak koktélruhát, hogy máshova is felvegyem, csak hát nem jön az a fránya alkalom... :)
6/7 anonim válasza:
vedd fel nyugodtan
öv hozzá vagy boleró,esetleg egy szép kitűző,és mindjjárt másabb
7/7 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan felveheted. Nekem a szalagavatóra vett koktélruhám volt rajtam unokatesóm lagziján (bár én nem koszorúslány voltam),de sztem nem ciki ha felveszed. Ha szép ruci, miért ne hordhatnád ha alkalmad nyílik rá? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!