Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hívjuk meg Őket? Bővebben lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hívjuk meg Őket? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Esküvő előtt költözünk be a saját házunkba és az egyik fiatal pár szomszéddal összeismerkedtünk, nem vagyunk nagy barátok, de megkellene őket hívni az esküvőnkre?

2013. aug. 28. 08:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nincs szükség rá, ha amolyan jó szomszédi viszonyt ápoltok. Én is nemrég költöztem be a páromhoz, és új lakók érkeztek, egy fiatal házaspár. Mivel van kutyánk és nekik is (meg még 2 lakónak), így hamar összeismerkedtünk velük a ház előtti parkban. Elbeszélgetünk erről-arról, de még mindig szomszédok vagyunk csak, nem legjobb barátok. Nekem nem jutna eszembe meghívni őket, mert más egy szomszéd akivel jóban vagy, vagy egy barát.

23/N

2013. aug. 28. 08:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne.
2013. aug. 28. 08:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
a polgári szertartásra elhívhatod.
2013. aug. 28. 09:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok. Akkor lehet csak a polgárira hívjuk el őket, bár még ez sem biztos.
2013. aug. 28. 09:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi a polgárira elhívtuk a szomszédokat, illetve a háznál tartott lánykikérésre is.
2013. aug. 28. 10:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. De én vinnék másnap nekik sütit kóstolóba.
2013. aug. 28. 12:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha utána kerti parti lesz, akkor úgy is lehet, hogy csak arra hívjátok meg őket. Hozzánk és a többi szomszédhoz is bedobtak előző héten egy bocsánatkérő levéllel egybekötött meghívót, hogy zajos esküvői bulit fognak tartani, de ha szeretnénk, akkor menjünk át velük ünnepelni. Szerintem ez is aranyos megoldás, mert olyan jóban nem vagyunk, hogy meghívjanak az esküvőjükre, de értékelem az emberbaráti gesztust, hogy nem akarják az egész szomszédságot egész estés átszűrődő dob+basszus kombóra ítélni.
2013. aug. 28. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!