Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal már az esküvőt tervezzük de kb három hónapja tetszik nekem egy 20 évvel idősebb pasi. Úgy érzem én is tetszem neki. Mit tennétek a helyemben? 24/L
a legjobb ha elfelejted az eskuvot es kicsit vartok vele kb egy ket evet amig tisztazodik benned mit is akarsz az elettol.
A ferjhez mesz meg fogod banni de nagyon
Gondold át, hogy miért tetszik neked.
Nekem volt egy korszakom, mikor elég "szétcsúszott" voltam, semmire sem volt időm, nem jártam el ide-oda stb. Na és akkor megtetszett egy pasas. Egyre jobban. Aztán józan ésszel ésszel belegondoltam, hogy atya ég, én alapból ügyet sem vetnék rá, de már ennyire "mélyen" vagyok, hogy már ez is megfelelne, csak azért, mert ügyet vetett rám, meg kéznél lenne? Hát ez után a gondolat sor után rögtön nem érdekelt annyira, inkább azzal kezdtem el foglalkozni, hogy hogyan szedhetném össze magam megint? Meg rábeszéltem a páromra, hogy menjünk ide-oda, szánjon már rám kicsit több időt, mert nehéz időszakomat élem.
Aztán mindig mikor feltűnt egy alak, aki valamiért épp megtetszett, akkor megint elővettem a nagyítót mi is van még a mögött, ami tetszik, milyen ember. És mindig megállapítottam, hogy ha objektíven, első látásra jó parti is, főleg ugye az újdonság miatt, de nekem magamnak nem lenne jó és miért nem. Mindig újra és újra megállapítottam, hogy nekem az én párom a legjobb pár, mert mellette lehetek én is olyan, ami a legjobb nekem, és mellette lehet olyan életem, ami nekem a legjobb.
Nem vagyok álszent, vannak férfiak, akik valamilyen tekintetben egy objektív mércét felállítva jobbak nála. Ahogy nők is vannak, akik meg nálam jobbak. Viszont mi ketten egymásnak a legjobbak vagyunk, mert esetleg hiányzó, vagy nem olyan jól teljesítő tulajdonságai mellett vannak olyanok, amik ott vannak, vagy kifejezetten jellemzői és nekem a boldogságomhoz többet számítanak, mint az, ami mondjuk a másikban meglenne és kívülről vonzónak tűnik.
Nekem ez a gondolkodás jobban bejött, mint egyszerűen hajtogatni, hogy jaj nem szabad, nem szabad. Így mindig eljutottam oda, hogy nem nem szabad, nem is kell, mert minek? Számomra jobb úgysincsen.
Kedves utolsó!
Tetszik ez a felfogás, ha legközelebb előfordul velem ilyen, ezt fogom követni!
Kérdező!
Mi lett Veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!