Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal már az esküvőt tervezzük de kb három hónapja tetszik nekem egy 20 évvel idősebb pasi. Úgy érzem én is tetszem neki. Mit tennétek a helyemben? 24/L
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 21:46
11/28 anonim válasza:
Ha boldog vagy szereted a párod és az esküvőt tervezitek, szerintem ne hagyd el a párod azért, aki csak tetszik és nem biztos, később bánnád, hogy elhagytad.
13/28 anonim válasza:
Válaszd az idősebbet, mert ha igazán szeretted volna a párodat, akkor nem tetszett volna meg egy másik férfi.
14/28 anonim válasza:
"Az idősebb pasinak nincs egy vasa sem és még engem is meglep, hogy ennek ellenére tetszik nekem."
Itt majdnem hangosan felröhögtem. Most vagy kamu a kérdés, vagy a kérdező büszke arra, hogy prostituáltnak gondolja saját magát. Mi az, hogy ANNAK ELLENÉRE, hogy szegény, tetszik valaki? Azt tartanád normálisnak, ha a pénzes pasik tetszenének? Undorító...
15/28 anonim válasza:
Gondolkozz már!!! 20 évvel idősebb mint te vagy, ami azt jelenti ,h 44 éves.Lehet h most tetszik, de 10 év múlva nem fog már tetszeni.Én nem hagynám ott a biztosan a bizonytalanért.
16/28 anonim válasza:
Én a vőlegényed helyében nem házasodnék össze veled...
17/28 anonim válasza:
Őszintén? Talán közhelyes mondás de úgy szól ha két embert szeretsz akkor válaszd a másodikat. Ha az elsőt igazán szeretnéd, nem vetnél szemet másra. Össze ne házasodj vele amíg így állsz, mert csak a válási statisztikát fogjátok rontani ha már az esküvőd előtt is más pasi jár az eszedben.
18/28 anonim válasza:
Akkor tedd alá magad az esküvőt meg felejtsd el!
19/28 anonim válasza:
Csináltasd meg magad a vínemberrel, azt' majd rájössz.
20/28 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy még véletlenül sem állsz készen a házasságra.
Nem is meglepő, hisz csak 24 vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!