Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Szombaton lesz a párom keresztfiának az esküvője, én nem akarok menni de a párom igen. Mi legyen, elengedjem egyedűl vagy ő se menjen?2013. aug. 25. 16:14
1/18 anonim válasza:
Menj vele te is. A páromért én megtenném. De ha te semmiképp nem vagy hajlandó elmenni, akkor ő had menjen ha akar. "Elengedjem egyedül?"- Micsoda kérdés. Nem kisfiú ő már. Majd ő eldönti mit akar.
2/18 anonim válasza:
Ő se menjen? Ő menni akar, ne hogy már korlátozd...
Attól mert te hisztizel és nem akarsz menni, akkor ne menj. De nehogy már azt mondd neki hogy ne menjen, pláne ha a srácnak ő a keresztapja.
Az ilyenektől falra másznék :D
3/18 anonim válasza:
Ki vagy te a párodnak?? Az anyja?? Hogy megszabod menjen vagy sem?? Miért ne mehetne el?? Mi baj lesz ha ő részt vesz a keresztfia esküvőjén??
4/18 anonim válasza:
Elengedni????? Ezt mégis hogy gondolod??? A keresztfia, még szép, hogy megy az esküvőre.
Sőt úgy illene, hogy te is menj ha meg vagy hívva, pontosan miért is nem akarsz menni?
5/18 anonim válasza:
1. miért nem akarsz menni?
2. ha ő akar menjen nyugodtan, engedélyt kell kérnie? :D
6/18 A kérdező kommentje:
Én nem szeretem az ő családját mert romák. Félek, hogy valaki elcsavarja a fejét ezért nem akarom, hogy menjen egyedül.
2013. aug. 25. 16:26
7/18 anonim válasza:
Igen nagy bunkósag ra vallana nem elmenni.....
8/18 anonim válasza:
Vagy vele tartasz, vagy hagyod elmenni. Olyan nincs, hogy egy felnőtt embert "el kell engedni".
9/18 anonim válasza:
De akkor minek vagy vele?
Az ő családja lesz a te családod is. Meg különben is ha párod családja roma akkor a te gyerekeid is félig azok lesznek. Akkor meg mit rinyálsz ezen.
10/18 A kérdező kommentje:
Vannak gyerekeink, de mi lesz ha részegen megcsal? Ha elmennék akkor egész este csak ülnénk a gyerekekkel.
2013. aug. 25. 16:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!