Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ez az esküvői ruha? Mennyire gyűrődhet az uszálya?
Haskörnyéken is furcsán buggyozódik.
Szerintem keresgélj még.
A ruha nagyon szép, jó kialakítású.
Aki szerint a mellrésszel gond van, az nézzen utána itt 1-2 kérdésnek, milyen falusi förtelmeket szoktak feltöltögetni és dicséreteket kapni rá! Vegyük példának kedvéért ezt a kérdést, ahol a 4. ruhát agyon ajnározták páran:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__4..
A kérdező ruhájának az anyagán és a kivitelezésén is látszik, hogy igényes munka. Nézzétek meg a gyöngyözés szimmetrikusságát és részletességét csak úgy kezdetnek.
A szoknya azért áll furcsán, mert rossz abroncstípus/méret van alatta. Javasolnám a kérdezőnek, hogy próbáljon fel többet, az lesz a nyerő, amelyikkel nem esik be a medencerésznél a szoknya. Ahogy nézem 2, maximum 3 karikás abroncs lehet alatta, holott egy ilyen szoknyarész nehéz, így kifejezetten jó minőségű és 5-6! karikás abroncsot igényel, ami már egészen csípőtől bővül, így nem esik be a szoknya.
Alapvetően nekem sem a stílusom ez a díszítés vagy fazon, de magára a ruhára nem lehet kifogás a műfajában!
Még valami: igen, az uszály gyűrődni fog, mivel a szatén egy puha, testhezálló anyag, közepes tartással és nehézséggel. A keményebb taftanyagok azok, amelyek megtartják eredeti alakjukat általában. De ne aggódj, ennél az anyagtípusnál ez normális.
Ha már szatén és pánt nélküli, nekem a díszített, de egyszerű ruhák jönnek be, kis csavarral:
nagyonszép bár egyátalán nem stílusom
de nagyon kiemeli a cicit de ha nem zavar hajrá
az abroncsos válasolónak van igaza.ja és a melltartótól is nehéz elvonatkoztatni
de jó lesz ez :)
Köszönöm a válaszokat! Nekem tetszik ez a stílusú ruha, szerintem kicsit orientális, ami nekem bejön :) És igen,én vagyok a képen. De ha ezt a ruhát választom, akkor még rám lesz szabva, szóval nem lesz buggyos, meg a mell része is meg lesz csinálva.
15-ös köszönöm a részletes leírást :)
Azért továbbra is várom a véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!