Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ez az esküvői ruha? Mennyire gyűrődhet az uszálya?

Figyelt kérdés
A ruha szaténból van: [link]

2013. aug. 24. 20:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%
Ez az uszály már a fotón is olyan, mint amit a kutyus megcsócsált.
2013. aug. 24. 20:37
 12/28 anonim ***** válasza:
60%

Haskörnyéken is furcsán buggyozódik.

Szerintem keresgélj még.

2013. aug. 24. 20:38
 13/28 A kérdező kommentje:
Mert a ruha még nem volt se tisztítva, se vasalva.
2013. aug. 24. 20:39
 14/28 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nem tetszik, túl szatén, túl gyöngyös, amolyan tucat ruha... nekem, de ha ez A ruhád, akkor nincs helye kételkedésnek.:)
2013. aug. 24. 20:54
 15/28 anonim ***** válasza:
79%

A ruha nagyon szép, jó kialakítású.

Aki szerint a mellrésszel gond van, az nézzen utána itt 1-2 kérdésnek, milyen falusi förtelmeket szoktak feltöltögetni és dicséreteket kapni rá! Vegyük példának kedvéért ezt a kérdést, ahol a 4. ruhát agyon ajnározták páran:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__4..

A kérdező ruhájának az anyagán és a kivitelezésén is látszik, hogy igényes munka. Nézzétek meg a gyöngyözés szimmetrikusságát és részletességét csak úgy kezdetnek.

A szoknya azért áll furcsán, mert rossz abroncstípus/méret van alatta. Javasolnám a kérdezőnek, hogy próbáljon fel többet, az lesz a nyerő, amelyikkel nem esik be a medencerésznél a szoknya. Ahogy nézem 2, maximum 3 karikás abroncs lehet alatta, holott egy ilyen szoknyarész nehéz, így kifejezetten jó minőségű és 5-6! karikás abroncsot igényel, ami már egészen csípőtől bővül, így nem esik be a szoknya.

Alapvetően nekem sem a stílusom ez a díszítés vagy fazon, de magára a ruhára nem lehet kifogás a műfajában!

Még valami: igen, az uszály gyűrődni fog, mivel a szatén egy puha, testhezálló anyag, közepes tartással és nehézséggel. A keményebb taftanyagok azok, amelyek megtartják eredeti alakjukat általában. De ne aggódj, ennél az anyagtípusnál ez normális.

2013. aug. 24. 20:59
 16/28 anonim ***** válasza:
52%
15: Messze áll tőlem a falusi förtelem, és nekem ez a ruha is az a kategória. Elnézést mindenkitől.
2013. aug. 24. 21:08
 17/28 anonim ***** válasza:
66%

Ha már szatén és pánt nélküli, nekem a díszített, de egyszerű ruhák jönnek be, kis csavarral:

[link]

2013. aug. 24. 21:12
 18/28 anonim ***** válasza:
85%
Nem is tudom mit írjak. A ruha baromi jól áll. Mondjuk nem tudom hogy te vagy-e a képen. Én eleve nem szeretem az ilyen anyagú ruhákat, de a mell része gyönyörű. Kicsit furcsán áll ott derék részben. Magamnak nem ilyet választanék.
2013. aug. 24. 21:35
 19/28 anonim ***** válasza:
75%

nagyonszép bár egyátalán nem stílusom

de nagyon kiemeli a cicit de ha nem zavar hajrá

az abroncsos válasolónak van igaza.ja és a melltartótól is nehéz elvonatkoztatni

de jó lesz ez :)

2013. aug. 24. 21:38
 20/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nekem tetszik ez a stílusú ruha, szerintem kicsit orientális, ami nekem bejön :) És igen,én vagyok a képen. De ha ezt a ruhát választom, akkor még rám lesz szabva, szóval nem lesz buggyos, meg a mell része is meg lesz csinálva.

15-ös köszönöm a részletes leírást :)

Azért továbbra is várom a véleményeket.

2013. aug. 24. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!