Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nap több polgári szertartást is vállal az anyakönyvvezető?
Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 08:39
1/16 anonim válasza:
Persze, eddig ahol voltam esküvőkön, mindenhol egymás után jöttek az esküvők.
2/16 anonim válasza:
Igen.
Van olyan hely ahol 1 nap 8 (!) is van
De pl. nálunk a városban 1 évben maximum eddig 18 esküvő volt, nem 1 nap :), az átlag olyan 8-10 egy évben , megkérdeztem amikor bejelentkeztünk, így még nem volt olyan, hogy 1 nap több lett volna, a rendezvényteremben (2 tanus már volt azt mondta)
tehát attól függ hol..
3/16 anonim válasza:
persze, ezek futószalagon mennek
4/16 anonim válasza:
felénk fél óránként van egy... sokan csak sima utcai ruhába berohannak aláírják amit kell, kis fröcsögés és kész is
5/16 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm! Bár nem teljesen ehhez kötődik, de a polgárin kivel kell bevonulnom? Nincs nőtlen férfi rokonom, mennyire hétköznapi már ha a lesz férjemmel vonulok be? Nem gond? A templomba az édesapám kísérne értelem szerűen!
2013. aug. 24. 08:50
6/16 anonim válasza:
Rajtad múlik.
Megkérdezik.
Mehetsz egyedül is, a pároddal is, a tanúddal is, ahogy akarod, nincs semmi kőbe vésve (még rákérdeznek arra is, hogy lesz a gyűrűhúzás
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Gondolom tanút bárkit választhatunk? Ott nincs szabály?
2013. aug. 24. 08:55
8/16 anonim válasza:
Bárkit választhattok, persze. Nem tudom merre laksz, de nálunk azt sem kérdezték meg hogy kivel vonulok be, lesz-e gyűrű húzás hasonlók. A pezsgős koccintásra meg a zenére kérdeztek rá. Meg hogy szeretnénk-e az ottani fényképészt/videóst.
9/16 anonim válasza:
Nálunk fél óránként van egy esküvő,nekünk még várni is kellett,csúszás volt.Nagyobb városban igy megy,futószalag.
Bevonulni polgárira is vonulhatsz apukáddal,ott is úgy szokás.(bár én pl polgárira,templomira is párommal mentem)
10/16 anonim válasza:
Tanúnál annyi szabály van,hogy 18 el kell hogy múljon és magyar állampolgár legyen,és legyen érvényes személyigazolványa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!