Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen leves volt az esküvődön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen leves volt az esküvődön?

Figyelt kérdés

Már mindent kitaláltunk, egyedül a levesben nem tudunk dönteni. (Még csak tervezünk.)

Szóba jön a húsleves, a gyümölcsleves, a fokhagymakrémleves és a Jókai bableves is.

Segítség... Vagy legyen többféle is?

2013. aug. 18. 22:23
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
húleves tortellinivel
2013. aug. 19. 14:21
 32/39 anonim ***** válasza:
68%

Elegáns? Hát a natúr szelet és társai elég hétköznapi kaják. Semmiképpen sem egy puccos esküvőhöz illik.

Akkor már kaviár, rák, kagyló, marha steak....., lazac...

De szerintem egy kerti party sikeresebb lenne, grillezéssel és pörkölttel. Nem az esküvőn kell bemutatni, hogy ti milyen sznobok vagytok :)

2013. aug. 19. 15:36
 33/39 anonim ***** válasza:
22%
VAlószinüleg egészségtudatos is nem tudom miért kell leoltani főleg ha nem a kérdésre válaszolsz
2013. aug. 19. 17:42
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

A csirkekrémleves, amit az egyik válaszoló írt, egész jól hangzik, szerintem. :)

(Nem a másik válaszolóval kéne amúgy foglalkozni, hanem a kérdéssel. Csak egy vélemény.)

2013. aug. 19. 17:58
 35/39 anonim ***** válasza:

Én már válaszoltam kérdésre

A tárkonyos raguleves is nagyon jó lehet

esetleg vadhúsból?

2013. aug. 19. 18:11
 36/39 anonim ***** válasza:
77%

ennyit szarozni egy menün. úgysem az lesz a választásod,amit ide leír neked 50 ember. ülj le a vőlegényeddel és a családoddal,közösen döntsétek el,h ki mit szeretne enni azon a lugasos elegáns esküvőn.

:D

2013. aug. 19. 18:59
 37/39 anonim ***** válasza:
86%
Már bocs de egyik felsorolt leves se elegáns! Tökmindegy, melyiket fogod választani, snassz mindegyik. De ettől még finom! Ami mondjuk különleges lenne, az egy kukorica krémleves tortilla chipsszel mondjuk. Meg a második fogások amiket leírtál, azok is a "semmi különös" kategória. Natúr hús, rántott sajt... :-D úristen milyen fantasztikus menüsor, tényleg kár lenne elrontani egy snassz levessel :-DDD
2013. aug. 19. 22:32
 38/39 Pötyös Panni ***** válasza:
100%
Lehetne kétféle.Egy a sós íz kedvelőinek, egy pedig az édesszájúaknak.Sajtleves az könnyű, szoktak beletenni csirkét is, ebben a melegben nekem valami hideg gyümölcskrémleves esne jól pl. sárgadinnyéből. :)
2013. aug. 19. 23:44
 39/39 anonim ***** válasza:
Én is két félére szavazok. Az egyik lehetne édes,mondjuk hideg áfonyaleves,a másik meg húsleves/májgaluskaleves. nekem a kedvencem a sajtleves,egy kis baconnel.
2013. aug. 23. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!