Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen leves volt az esküvődön?
Már mindent kitaláltunk, egyedül a levesben nem tudunk dönteni. (Még csak tervezünk.)
Szóba jön a húsleves, a gyümölcsleves, a fokhagymakrémleves és a Jókai bableves is.
Segítség... Vagy legyen többféle is?
Elegáns? Hát a natúr szelet és társai elég hétköznapi kaják. Semmiképpen sem egy puccos esküvőhöz illik.
Akkor már kaviár, rák, kagyló, marha steak....., lazac...
De szerintem egy kerti party sikeresebb lenne, grillezéssel és pörkölttel. Nem az esküvőn kell bemutatni, hogy ti milyen sznobok vagytok :)
A csirkekrémleves, amit az egyik válaszoló írt, egész jól hangzik, szerintem. :)
(Nem a másik válaszolóval kéne amúgy foglalkozni, hanem a kérdéssel. Csak egy vélemény.)
Én már válaszoltam kérdésre
A tárkonyos raguleves is nagyon jó lehet
esetleg vadhúsból?
ennyit szarozni egy menün. úgysem az lesz a választásod,amit ide leír neked 50 ember. ülj le a vőlegényeddel és a családoddal,közösen döntsétek el,h ki mit szeretne enni azon a lugasos elegáns esküvőn.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!