Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Október végi esküvő. Tapasztalatok, vélemény?
Nekünk is akkor lesz:) úgyh bevállaljuk..
Nekem az ősz a kedvenc évszakom, ősszel van az évfordulónk is éppen..
Nyáron nagy a meleg, én nem birom..
Nagyon pozitív, hogy éppen szezon után van, így nem kell aggódni, hogy a szolgáltatók foglaltak, 3 hónapja szervezzük, egészen jól állunk...
Valahogy nyugodtabb vagyok így, ráadásul senki nyaralásába enm rondítunk bele:P
A tavasz szerintem nem annyira szép, mint amennyire elcsöpögősitik ...mire minden szép, addigra a mai klímával dög meleg van...ráadásul esküvődömping....
Hogy milyen lesz, az pedig kiderül 2 hónap múlva
Nekünk is idén márciusban volt 2 fokban. Senki sem panaszkodott, bent így is-úgy is jó idő volt, kint meg legalább nem szédült el senki.
Az első válaszolót meg nem is értem, milyen világban élünk, hogy egy szövetkabátod nincs? Nálunk pont annak örültek, hogy nem kellett ruhákat meg ilyeneket venni, mert kabátja meg csizmája van mindenkinek meg rendes ruhája is, vagy akár kosztümje, ami vállalható hideg időben elegánsnak, ellenben nyárra mindig valamit venni kell, mert mindenki másnak mindig nyáron van az esküvője és nem akarják ugyanazt felvenni stb.
A legjobb nekünk is az volt, hogy nem szezonra szerveztük ugye, és bár engedményt sehol nem kaptunk, de válogathattunk mindenből, és a legjobb, legextrább helyeket, embereket kaptuk meg úgy, hogy össze-vissza variáltunk még előtte 4 hónappal is, hogy akkor az a hétvége legyen vagy másik.
Én nem szeretnék nyári esküvőt semmiképpen. Ősszel is lehet szép képeket csinálni, ott vannak a levelek, szép színes minden. Egy jó fotós megoldja esőben is. Pl. egy romépület belsejében is nagyon jó képek készülhetnek, vagy egy pajtában.
Idén nyáron 4 esküvőn voltam, 3-on kánikula volt. Jól sikerültek az esküvők, de a násznép nem volt elemében amíg le nem ment a nap, mindenki kókadozott, és nem győzött árnyékot keresgélni.
Szóval én jobban hajlok az őszi esküvőre, mint a nyárira. A téli is tetszene, azzal csak az a gond, hogy ha leszakad a hó, a fél násznép otthon maradhat. Ehhez persze kell egy kis pech, de megesik néha.
Arról nem is beszélve, hogy frankó őszi dekorációkat lehet csinálni.
Na most így rá is beszéltem magam, hogy őszi esküvőm legyen :D
Nekünk novemberben volt, mert az volt a megismerkedésünk évfordulója. Gyönyörű volt a táj, színes levelek, a ruhám is színes volt (piros), melegen sütött a nap. Dekorációnak mikulásvirágot tettünk az asztalokra, ezt elvihették a vendégek. Egy hónap alatt leszerveztünk mindent, nem volt nagy felhajtás, de szép volt és sokkal olcsóbb, mintha nyáron lett volna.
Én csak ajánlani tudom! Az őszi fények sokkal lágyabbak, szebb képeket lehet készíteni. Az időjárás meg olyan, amilyen.
Szerintem is gyönyörűek az őszi esküvők.
A hideget pedig jobban tűröm, mint a meleget, ugyanis elegáns ruhát hosszú ujjal, vastagabb anyagból nem nehéz találni, na meg harisnyát húzni alá; a 40 fokban viszont hova vetkőzzön az ember amikor egy vékony sifonruhácskában is folyik róla a víz? Na az kellemetlen, nem rétegesen öltözködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!