Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mindenkinek kell táncolni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek kell táncolni a menyasszonnyal? (lent)

Figyelt kérdés

Tehát úgy megyek egy esküvőre,hogy az egyik meghívott vendég kísérője vagyok. Ilyenkor nekem is kell pénzt adnom? Vagy nem szoktak? Hogy illő?

19L

2013. aug. 9. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én táncolnék egy kisebb összeget adnék, gondolom akivel mész úgyis ad ajándékot-pénzt nekik, de több olyan lagziban voltam amúgy ahol a vendégek fele táncolt csak a menyasszonnyal,úgyhogy szerintem senki nem szólja meg ha nem táncolsz..
2013. aug. 9. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem kötelező táncolni, de ha táncolsz akkor illik adni valamennyit.
2013. aug. 9. 20:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem fontos táncolnod vele, főleg így, hogy tulajdonképpen nem is ismered...Szerintem elég, ha csak párod táncol vele! :)
2013. aug. 9. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj táncolnod, én sem táncoltam mindig, csak a közeli menyasszonyokkal. Gondolom közösen adtok nászajándékot.
2013. aug. 9. 20:46
 5/9 SzilKa ***** válasza:
24%
Az egy dolog, hogy csak kísérő vagy, de ha az ifjú pár állja a te vacsorádat is, akkor illene táncolni vele és bedobni valamennyit a kalapba.
2013. aug. 9. 21:04
 6/9 anonim ***** válasza:
A fotósnak nem muszáj. :)
2013. aug. 9. 21:27
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

attól, hogy te csak kísérő vagy, ugyan úgy bele számítasz a /fő létszámba. Ráadásul, ha nem is ismered őket, és megengedték, hogy párod elvigyen (sokan nem akarnak ismeretlen arcot látni ott), akkor szerintem kicsit pofátlanság lenne, ha nem dobnál be. Táncolni nem muszáj, de a részed tedd a párod borítékjába, és azt írjátok bele, hogy Xtől és Ytól szeretettel... ne csak az ő nevét!

Amúgy ezt miért nem a pároddal vitatod meg???

2013. aug. 9. 23:22
 8/9 anonim ***** válasza:
tényleg lányok is szoktak táncolni a menyasszonnyal?
2013. aug. 10. 04:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Kközösen adjuk a nászajándékot. Szerintetek elég egy 5ezres a táncra?
2013. aug. 10. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!