Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a kézzel írt ültető kártya?
Nem
Szerintem pont, hogy személyesbb.
A meghívókat is mi készítettük, szerintem nagyon szépek, mindenki dicséri, aztán mondjuk meg, hogy mi csináltuk:) igaz ez nyomtatott, de az ültetőkartya kzzel írott lesz
én is votam olyan fullos puccos esküvőn, ahol kézzel írták :) nem ciki :)
én mondjuk nyomtattam, a kemény papírra az ültető-pillangó sablonját, s abba bele a nevet is kapásból, így csak kivágni kellett :)
Ezt most találtam:
3. Ültetőkártya
Amikor az ültetőkártyák divatja beszűrődött hozzánk is, az ötlethozók egyetlen apró részlet felett siklottak el. Az ültetőkártya szintén a vendég nevét tartalmazza. És mint olyan, kézzel írandó. Ez a "szabály" valahogy lemaradt a divatimport folyamatának viszontagságai között.
Egyébkén igen gyakori, hogy a vendég a szép kalligráfiával megírt ültetőkártyát szintén elviszi, emlékbe.
Tegye. Az ő neve. Számítógéppel leírva már valószínűleg sokszor látta. Kézi kalligráfiával annál kevésbé. Még egy szép emlék az eseményről.
a kézzel írttal az a baj, hogy ha valaki nem szépíró, nem lesznek egyforma nagyok esetleg a betűk, az tud nagyon igénytelen hatást kelteni.
mikor 1-1 névről van szó, persze, írjuk kézzel, de 80-100 névnél...
1-2-t még le is írok 3X, hogy tényleg szép legyen, de 100at..
Nem, szerintem személyes, kedves gesztus. A lényeg, hogy szépen írjad :)
Mi nemrég egy kis (kb. 30-40 fős) esküvőre kaptunk kézzel írott meghívót. Szerintem igazán szép, ha valaki ezzel fárad (nem pénzspórolásképp volt ez a megoldás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!