Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mi alapján döntöttétek el, hogy hol (melyik településen) lesz az esküvő?
Én egy Zala megyei városban nőttem fel, itt laknak a szüleim, és a rokonságom nagy része is a megyében vagy a környékén. A vőlegényem Heves megyében - vele is ugyanez a helyzet, szülők, rokonok arrafelé laknak, tehát több mint 300 km-re az én családomtól.
A vőlegényemmel mi Budapesten élünk, itt ismerkedtünk meg (egyetemen), itt bérlünk egy lakást, de igazából nem érezzük "otthonnak" (még) a várost.
Ilyen helyzetben ti hova terveznétek az esküvőt? Jóban vagyunk a rokonainkkal, ezért szeretnénk meghívni őket is, plusz mindkét részről néhány régi barátot, akik szintén a szülővárosainkban élnek.
Aki ilyen helyzetben volt, mi alapján döntött az esküvő helyszínéről?
Én a te helyedben Pesten tartanám az esküvőt, mert oda Zalából is, Hevesből is ugyanannyi energia felutazni, ráadásul már ott laktok a pároddal.
A mi családunk nem "csak" kétfelé laknak az országban, hanem szám szerint 10 felé (és ez csak a legközelebbi rokonság, testvérek, szülők és első unokatestvérek), így mi a rokonságtól független helyen választottunk helyszínt az alapján, hogy hol lenne a legnyugalmasabb, és mi hol éreztük jól magunkat valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!