Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mi alapján döntöttétek el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mi alapján döntöttétek el, hogy hol (melyik településen) lesz az esküvő?

Figyelt kérdés

Én egy Zala megyei városban nőttem fel, itt laknak a szüleim, és a rokonságom nagy része is a megyében vagy a környékén. A vőlegényem Heves megyében - vele is ugyanez a helyzet, szülők, rokonok arrafelé laknak, tehát több mint 300 km-re az én családomtól.

A vőlegényemmel mi Budapesten élünk, itt ismerkedtünk meg (egyetemen), itt bérlünk egy lakást, de igazából nem érezzük "otthonnak" (még) a várost.

Ilyen helyzetben ti hova terveznétek az esküvőt? Jóban vagyunk a rokonainkkal, ezért szeretnénk meghívni őket is, plusz mindkét részről néhány régi barátot, akik szintén a szülővárosainkban élnek.

Aki ilyen helyzetben volt, mi alapján döntött az esküvő helyszínéről?

2013. aug. 5. 15:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én a te helyedben Pesten tartanám az esküvőt, mert oda Zalából is, Hevesből is ugyanannyi energia felutazni, ráadásul már ott laktok a pároddal.

A mi családunk nem "csak" kétfelé laknak az országban, hanem szám szerint 10 felé (és ez csak a legközelebbi rokonság, testvérek, szülők és első unokatestvérek), így mi a rokonságtól független helyen választottunk helyszínt az alapján, hogy hol lenne a legnyugalmasabb, és mi hol éreztük jól magunkat valaha.

2013. aug. 6. 18:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Ja, és 10 felé lakó rokonságot 4-500 km választja el egymástól... szóval nem egyszerű, így tényleg a saját érzéseinkre hallgatunk, és nem azt nézzük, hogy ki honnan érkezik.
2013. aug. 6. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!