Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 20 évesen házasság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen házasság?

Figyelt kérdés
Én 20 éves lány vagyok a prom 23 éves. 5 és fél éve vagyunk együtt, ebből 4 éve együtt is élünk, mert ő elköltözött az édesanyjától hozzánk. Úgy érezzük, hogy tényleg összetartozunk és van közös jővünk együtt, így elszeretnénk kötelezni magunkat. Az eljegyzés megvolt már fél éve. Anyagi hátterünk is van ő németben dolgozik én még szakmát tanulok 5 hónapig még és megyek ki utána. Korai a házasság vagy vágjnuk bele, ha tényleg szeretjük egymást? Ez lenne a kérdésem :)
2013. aug. 5. 13:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%
21 éves vagyok, férjem 24, tavasszal házasodtuk össze :) Nem korai, ha ti nem érzitek annak, sok boldogságot!
2013. aug. 5. 14:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csak az érzelmekről szól a döntés, akkor nem korai. Ha konkrét tervetek van, egyeznek a céljaitok, az értékrendetek, az erkölcseitek, akkor akár működhet is. De ezt nektek kell tudnotok és a teljes felelősség is titeket illet.
2013. aug. 5. 17:46
 13/13 anonim ***** válasza:

21 éves vagyok, 5 hét múlva lesz az esküvőm, és nagyon várjuk már mindketten!

A korodon nem múlik senki, valaki még 30 évesen se tud egy nő illetve férfi mellett megmaradni, van aki 20 évesen komolyabb mint egy idősebb! Ne a kort nézzétek, hanem hogy össze akarjátok kötni az életeteket!

Sok boldogságot!

2014. ápr. 9. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!