Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 20 évesen házasság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen házasság?

Figyelt kérdés
Én 20 éves lány vagyok a prom 23 éves. 5 és fél éve vagyunk együtt, ebből 4 éve együtt is élünk, mert ő elköltözött az édesanyjától hozzánk. Úgy érezzük, hogy tényleg összetartozunk és van közös jővünk együtt, így elszeretnénk kötelezni magunkat. Az eljegyzés megvolt már fél éve. Anyagi hátterünk is van ő németben dolgozik én még szakmát tanulok 5 hónapig még és megyek ki utána. Korai a házasság vagy vágjnuk bele, ha tényleg szeretjük egymást? Ez lenne a kérdésem :)
2013. aug. 5. 13:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Mi a fészkes fenére kellene várnatok?
2013. aug. 5. 13:39
 2/13 anonim válasza:
93%
Jobb elöbb mint késöbb. :-) Sok boldogságot.
2013. aug. 5. 13:42
 3/13 anonim ***** válasza:
31%
Én 20 éves fejjel nem házasodnék, mondjuk össze sem költöznék nem hogy 16 évesen.
2013. aug. 5. 13:42
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Ha hátteretek is van, akkor vágjatok bele, és alapítsatok családot! :-)
2013. aug. 5. 13:43
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

Ha eltudjátok képzelni a jövôtöket együtt, akkor vágjatok bele a házasságba.

Azt írod, szeretitek egymást, akkor meg fôleg!

6/13 anonim ***** válasza:
39%
Nálatok lakik, vagyis nem vagytok önállóak, akkor minek?
 7/13 anonim ***** válasza:
89%

Ti érzitek, hogy mennyire mélyek az érzelmeitek.

Ez egy életre szóló döntés lenne, csak sajnos nem lehet tudni sohasem, hogy mit hoz a jövõ.

Viszont ha vágytok arra, hogy házasodjatok,akkor tegyétek, hogy késõbb ne mondjátok azt, hogy jobb lett volna, ha mégis összehásodtunk.

2013. aug. 5. 13:46
 8/13 A kérdező kommentje:

Édesanyáméknál lakunk, de szinte önállóak vagyunk, ugyan úgy fizetünk bele mindenbe mint anyuék, mi is kivasszük benne a részünket. És az meg, hogy 16 évesen összeköltöztünk, az egy dolog, hisz szerettük egymást már akkor is. Nem a kor számít szerintem. És 20 évesen semmi hátránya nincs a házzaságnak, és aki 16 és 18 évesen esküszik?

A többieknek köszönöm szépen a rendes válaaszokat.

2013. aug. 5. 13:55
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Ha ennyire biztos vagy benne, minek írtad ki a kérdést???
2013. aug. 5. 13:59
 10/13 anonim ***** válasza:
36%

"

Házasság fiatalon

46 százaléka a megkérdezettek szerint, az életkor meghatározó tényező volt a válás során. A kutatások szerint, mintegy fele a tinédzser házasságoknak válással végződik még az első 15 évben.Ez az arány kb. 35%-ra csökken, ha a pár a 20-as évei közepén házasodik. Tulajdonképpen az okot egyetlen mondatban meg lehet fogalmazni. Aki csupán az érzelmekre hagyatkozva hirtelen köz házasságot, az nem szemléli azzal a felelősséggel a kapcsolatot, és a közös jövőt, amit az megérdemel.

"

[link]

2013. aug. 5. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!