Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek lesz augusztus 17-én az esküvője?
Másodunokatesóméknak.....Esztergom...többit nem tudom, nem vagyok a meghívottak listáján...
viszont így 2 héttel előtte remélem mi készen leszünk, csak a végső simításokat szeretném ekkorra hagyni..nekünk még 2,5 hónap, de már pánikolok mennyi minden van hátra:S
Nekem :)
Remélem minden klappol, sok dolgot bíztunk a véletlenre.Eléggé lemaradtunk a szervezéssel, pedig már másfél éve tudjuk az időpontot:)
Azthiszem minden megvan, már csak a párom zakójának az ujját kell felhajtani, az én ruhámat felvarrni és a koszorúslányok ruháját befejezni, ez kb a mai nap programja.
Aztán még a virágokat kell elrendeznem, konkrétan a csokromat meg a szülőköszöntéshez valókat.A héten szabin voltunk és be akartunk menni konkrétizálni a szervezővel magát az esküvőt (zene, szülőköszöntés stb) de 2 napból 2-n nem voltak bent, így azt most nem tudom, hogyan oldom meg, mert így se elég a szabim, de majdcsak lesz valami:)
Nagykanizsán lesz a lagzi, csak polgári, utána egy vacsi és nagy dínom dánom.50-en leszünk.A gyomorideg segítségével fogytam bele a ruhámba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!