Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmehetek egy esküvőre a barátommal, ha a barátom családját hívták meg?

Ha annyira bunkók, hogy elvárják, hogy a párom nélkül töltsem az estét, akkor bizony én nem mennék.
Persze ezt normál lagzira értem, nem 5 fős vacsorára. De ahova meg van hívva 100 ember, nehogymár ne férjen el mégegy.
Legalábbis nekünk, mikor volt a lagzink fel se merült ilyesmi! És mi se hívtuk meg külön a fiatalok párjait. Egy családnak egy meghívót adtunk, családfő neve és családja. Ebbe nyilvánvalóan beletartozott a gyerekük barátja, barátnője, ha volt neki. És igen, sok embert nem ismertünk, csak a párjukat, de ez egyáltalán nem zavart. Megismertem ott, nem leprás ember az ismeretlen ember.
Természteesen, ha elviszed a barátnődet, akkor az ő fogyasztását is illik beletenni a borítékba.

A mi családunkban meg szokták érdeklődni, hogy a 'gyereknek' van-e párjuk, persze az ésszerűség határain belül, ez nyilván nem a 15-16 évesekre vonatkozik és azokra akik 2-3 hete vannak együtt.
Hány éves vagy, Kérdező? A barátod családja beszélt a szülőkkel?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!