Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmehetek egy esküvőre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmehetek egy esküvőre a barátommal, ha a barátom családját hívták meg?

Figyelt kérdés
rólam nem is tudnak, hogy együtt vagyunk, így engem nem hívtak. a barátom családjából nem mindenki jön amúgy.
2013. aug. 1. 18:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
38%

Ha annyira bunkók, hogy elvárják, hogy a párom nélkül töltsem az estét, akkor bizony én nem mennék.

Persze ezt normál lagzira értem, nem 5 fős vacsorára. De ahova meg van hívva 100 ember, nehogymár ne férjen el mégegy.

Legalábbis nekünk, mikor volt a lagzink fel se merült ilyesmi! És mi se hívtuk meg külön a fiatalok párjait. Egy családnak egy meghívót adtunk, családfő neve és családja. Ebbe nyilvánvalóan beletartozott a gyerekük barátja, barátnője, ha volt neki. És igen, sok embert nem ismertünk, csak a párjukat, de ez egyáltalán nem zavart. Megismertem ott, nem leprás ember az ismeretlen ember.

Természteesen, ha elviszed a barátnődet, akkor az ő fogyasztását is illik beletenni a borítékba.

2013. aug. 1. 19:07
 12/28 anonim ***** válasza:
91%
Vagyis ha a barátod elvisz téged, akkor a te fogyasztásodat is illik beletenni a borítékba.
2013. aug. 1. 19:07
 13/28 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ez a gyerekes hozzáállás, hogy felnőtt(?) emberek nem bírnak ki egy fél napot a párjuk nélkül.
2013. aug. 1. 19:11
 14/28 anonim ***** válasza:
24%
Nem arról van szó, hogy nem bírod ki. Egyszerűen ne várja el senki, hogy egy ilyen eseményre a párom nélkül menjek(ahol úgymond elvárás, hogy táncoljak is, kivel táncoljak? Apámmal? Idegenekkel?). És ha házasok lennének, akkor se mehetne? Akkoris kibírná, nem? Mégse menne el senki a férje nélkül egy esküvőre, szerintem. Nekem pl volt egy unokatestvérem, aki azért nem jött el, mert nem volt barátja és nem akart egyedül jönni. Pedig a szülei jöttek.
2013. aug. 1. 19:15
 15/28 anonim ***** válasza:
89%
A táncolás megint egy hülye példa. Miért ne táncolhatnál akár apáddal, akár idegenekkel, a menyasszonynak is illik minden férfivel táncolnia, aki felkéri, akiket javarészt nem is fog ismerni.
2013. aug. 1. 19:34
 16/28 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem tudnak róla,hogy együtt vannak hogy a fenébe hívták volna meg? Én is megkérdezném,hogy eljöhet-e a párom. A fogyasztást ígyis úgyis illik kifeizetni
2013. aug. 1. 19:35
 17/28 anonim ***** válasza:
63%
Mentem már párom nélkül esküvőre,nem haltam bele ja és wc-re se a párommal járunk együtt hanem eltudunk menni külön-külön is.
2013. aug. 1. 19:40
 18/28 anonim ***** válasza:
88%

A mi családunkban meg szokták érdeklődni, hogy a 'gyereknek' van-e párjuk, persze az ésszerűség határain belül, ez nyilván nem a 15-16 évesekre vonatkozik és azokra akik 2-3 hete vannak együtt.

Hány éves vagy, Kérdező? A barátod családja beszélt a szülőkkel?

2013. aug. 1. 19:41
 19/28 A kérdező kommentje:
19 vagyok, 3 éve vagyunk együtt. Még nem beszélt velük, de ha mennék, akkor felhívnák őket.
2013. aug. 1. 19:50
 20/28 anonim ***** válasza:
92%
Mindenképp le kell zsírozni az ifjú párral, mert az esküvők általában ülésrendesek, ültetőkártyákkal. Fel kell készülniük arra, hogy mész, vagy elég ciki lenne a szitu, hogy nincs helyed, és nem készültek neked terítékkel...
2013. aug. 1. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!