Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek egy "kistáska" a menyasszonynak?
"7-es nem igazán értem a kérdésedet.
1-es voltam."
Nem lepődünk meg rajta :D
szerintem ez az én napom volt, és nem akartam azon elszúrni hogy pl a szülőbúcsúztatón elfolyik a sminkem és lefojt szemfestékkel kelljen onnantól ( ugyebár ez az elején van) a lagzi végéig mulatozni... azok a nők akik harisnyát hordanak általában hordoznak magukkal legalább 1 tartalékot, mert elég csúf, ráadásul kényelmetlen ha elszakad. személyi azért kellet, mert voltam már olyan esküvőn, ahol megállította a menyasszony autóját a rendőr és hazakísérte őket a személyiért, mert nem volt nála, ezt próbáltam kivédeni. még valamit el kell magyaráznom? 7-es valószínűnek tartom, nem volt még esküvőd, ilyenekre egy menyasszony gondoljon, ha ad valamennyire magára. nem mondom hogy mindent be kell szuszakolni abba a pici táskába, de ezek az alap dolgok, amik egy nő táskájában fellelhetőek akár egy kis táska, akár nagy. Mire ez a gúnyoskodás? Nem kell beleszólni olyan témába amiben nem vagy tapasztalt, előbb menj férjhez
gondolom feltűnt már, de azért leírom, 1-es voltam :)
ez valamiért lemaradt:
egyébként a rendőrök által hazakísért menyasszony sem volt pite, lehet hogy rokonod volt 7-es :) minek ezek a felesleges dolgok nem? :D végül is csak férjhez megy az ember lánya, arról meg már nem is beszélek hogy hogy adnak össze ha nem tudod magad igazolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!