Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki egy ilyen esküvő?
Én is voltam már úgy esküvőn hogy csak a polgári szertartásra hívtak meg. Szerintem gyakori az ilyen.
Mellesleg: nem, természetesen nem várnék tőlük semilyen ajándékot, nem azért hívom meg őket. Mint írtam, az én családom inkább azon sértődne meg, ha csak két tanús esküvő lenne. Csak a nagyon közeli rokonainkról van szó, szülők, nagyszülők, testvérek, akikkel nagyon jó a viszonyunk. Szerintem senki nem fog durcázni, hogy milyen spúr k*csögök vagyunk.
Egyébként köszi a véleményeket, még a kérdés kiírása előtt döntöttünk hogy milyen legyen, csak kíváncsi voltam ki mit szólna.
Utolsó: köszönöm az infót, nem is hallottam még erről. Utána fogok kérdezni.
Egyébként mint írtam, nem a pénz miatt szeretnénk így.
30 főre már ki kell fizetni a terembérletet.
Nem sokkal nagyobb összeg ha kéred,hogy egy másik teremben had lehessetek 1-2 órát.
Mi igy csináltuk,10ezret kértek egy átlagosan diszitett terem 2 órás használatáért,amihez volt mosdó is,teremben asztalok.25 fő volt,rendeltünk hidegtálat,sütiket sütöttem én előtte nap,vettünk üdítőt,poharunk volt otthon 25,kistányér is,de menzán 1 napra kb 2-3ezer lett volna kölcsönözni.Szertartás után kis beszélgetés,felszines volt,de igy nem szólhattak szót se,meg lettek vendégelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!