Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ciki egy ilyen esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki egy ilyen esküvő?

Figyelt kérdés
Polgári esküvőt tartani ciki úgy tartani, hogy a szűk családot meghívjuk, de utána nincs ebéd/vacsora? Kb 30 fő.
2013. júl. 30. 20:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Én is voltam már úgy esküvőn hogy csak a polgári szertartásra hívtak meg. Szerintem gyakori az ilyen.

Mellesleg: nem, természetesen nem várnék tőlük semilyen ajándékot, nem azért hívom meg őket. Mint írtam, az én családom inkább azon sértődne meg, ha csak két tanús esküvő lenne. Csak a nagyon közeli rokonainkról van szó, szülők, nagyszülők, testvérek, akikkel nagyon jó a viszonyunk. Szerintem senki nem fog durcázni, hogy milyen spúr k*csögök vagyunk.

Egyébként köszi a véleményeket, még a kérdés kiírása előtt döntöttünk hogy milyen legyen, csak kíváncsi voltam ki mit szólna.

2013. júl. 31. 06:34
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
Van olyan polgármesteri hivatal ahol az esküvő után lehet svédasztalos fogadást tartani. Nem is drága, mert némi saláta pogácsa, ilyen hidegtálak lehetnek. Nem kell nagy feneket keríteni neki, és mégis azért valamivel megkínáljátok a vendégeket. 30 embernek akár saját sütésből is meg lehet oldani, és akkor már csak némi üdítő és ásványvíz kellene, esetleg limonádé, ha nagyon spúr vagy.
2013. júl. 31. 10:59
 13/21 A kérdező kommentje:

Utolsó: köszönöm az infót, nem is hallottam még erről. Utána fogok kérdezni.

Egyébként mint írtam, nem a pénz miatt szeretnénk így.

2013. júl. 31. 11:49
 14/21 anonim ***** válasza:
83%
Ha meg telik is rá, akkor tényleg ne legyél bunkó!
2013. júl. 31. 12:12
 15/21 A kérdező kommentje:
Szrrintem nem bunkóság kérdése. Lehet hogy annak számít, de ez elvileg a mi napunk amit szeretnénk megosztani a családjainkkal. Nem kérünk tőlük semmit, csak hogy osztozzanak az örömünkben. Ha szerintük ez bunkóság, akkor jobb ha el sem jönnek. De mint írtam, szerintem ők se éreznék magukat jól egy vacsorán ahol nem ismernek senkit, 2-3 emberen kívül.
2013. júl. 31. 12:45
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
Jó felesleges itt feltenni, meg szajkózni olyan dolgot ami benned már rég eldőlt.
2013. júl. 31. 12:47
 17/21 anonim ***** válasza:
49%
Meghívni 30 embert egy esküvőre, anélkül, hogy egy pohár üdítővel meg egy pogácával egkínálnád őket, igenis BUNKÓSÁG. Nincs mit szépíteni rajta.
2013. júl. 31. 12:50
 18/21 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: neked is érdemes volt hozzá szólnod. Talán ha tudnál szöveget értelmezni megspórólhattad volna ezt a felesleges mondatot...
2013. júl. 31. 17:41
 19/21 anonim ***** válasza:

30 főre már ki kell fizetni a terembérletet.

Nem sokkal nagyobb összeg ha kéred,hogy egy másik teremben had lehessetek 1-2 órát.

Mi igy csináltuk,10ezret kértek egy átlagosan diszitett terem 2 órás használatáért,amihez volt mosdó is,teremben asztalok.25 fő volt,rendeltünk hidegtálat,sütiket sütöttem én előtte nap,vettünk üdítőt,poharunk volt otthon 25,kistányér is,de menzán 1 napra kb 2-3ezer lett volna kölcsönözni.Szertartás után kis beszélgetés,felszines volt,de igy nem szólhattak szót se,meg lettek vendégelve.

2013. aug. 5. 13:31
 20/21 anonim ***** válasza:
Annyiból gáz, hogy aki már reggel útnak indult, és csak egy szenyót pakolt be magának, az étlen/szomjan húzzon haza a szertartás után...
2013. aug. 5. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!