Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel elég stresszes vagyok, és utálok szerepelni, azt hiszem a menyasszony tlagos szerepe bőven kimeríti a tűréshatáromat...
Amúgy tetszik, de ha belegondolok, a nagymamamát és még legalább 10 embert a násznépünkből nem tudok elképzelni, hogy spontán így "rázzon " egyet...
De szívesen részt vennékmmint vendég hasonlón.. De azért egy esküvő nem a bolondozásról kellene szóljon, majd a buli utána, a lagzi, vagy ami lesz...
Egy szertartás, mint a nevében is bne van egy komolyabb dolog.
Én simán bevállalnám. :D
27-30 évesen fogok házasodni, de akkor is bevállalnám. :D
Szerencsére idióta templomi nem lesz, csak ilyen szabadtéri polgári utána is csak egy vacsora, mindenféle nyomorult vőfélyes, ízléstelen játék és zene nélkül.
A menyasszony apja egy tünemény! Hogy nyomja már :D :D
Nekem tetszik amúgy, de a sajátomon én se nyomnék egy ilyet, nem azért üldögélek a fodrásznál, sminkesnél, hogy az esküvő első 5 percében semmisé tegyem a munkáját :D :D Egy lazább jöhetne talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!